Όταν οι Έλληνες πάνε διακοπές…

Πόσες φορές δεν έχετε ανοίξει τη βαλίτσα μετά τις διακοπές για να συνειδητοποιήσετε ότι τελικά πάλι ξεχάσατε κάτι στο ξενοδοχείο; Τι κι αν κοιτάζετε μανιωδώς το χώρο πριν κάνετε check out; Σχεδόν πάντα κάποιο μικρό ή μεγάλο αντικείμενο βρίσκει τον τρόπο να ξεγλιστρήσει έξω από τη βαλίτσα.

Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr διενήργησε έρευνα σχετικά με τα αντικείμενα που ξεχνάνε οι ταξιδιώτες φεύγοντας και παρουσιάζει τα αποτελέσματα.

Το συντριπτικό ποσοστό των Ελλήνων, 33%, παραδόξως ξεχνάει να πακετάρει είτε ρούχα είτε παπούτσια και αποφασίζει να τα κάνει δώρο στους επόμενους επισκέπτες και στο προσωπικό του ξενοδοχείου.

Στην αμέσως επόμενη θέση, 22%, έρχονται οι φορτιστές των κινητών τους. Μπορεί τα smartphones να έχουν γίνει η προέκταση των χεριών των Ελλήνων, αλλά φαίνεται ότι οι φορτιστές τους δεν έχουν την ίδια τύχη.

Στην τρίτη θέση έρχονται τα εσώρουχα σε ποσοστό 20 %, ποσοστό σχετικά μικρό αν αναλογιστεί κανείς πόσο εύκολο είναι τα εσώρουχα να διαφύγουν της προσοχής κατά το πακετάρισμα.