Συμβουλές για το ιδανικό ταξίδι του μέλιτος

Ο μήνας του μέλιτος και η οργάνωση του ταξιδιού αυτού είναι ένα από τα πιο ευχάριστα σημεία της προετοιμασίας του γάμου.

Η απόφαση για το που θα πάτε και τι θα κάνετε εκεί είναι ίσως εξίσου συναρπαστική όσο και η οργάνωση της τελετής. Άλλωστε ο μήνας του μέλιτος είναι οι πρώτες σας διακοπές ως νεόνυμφο ζευγάρι και πρέπει να γίνει μια εμπειρία που θα θυμάστε για όλη σας τη ζωή. Καλό είναι επίσης να περιλαμβάνει ρομαντικά τοπία και στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Μερικές συμβουλές για ένα υπέροχο ταξίδι του μέλιτος είναι πάντα χρήσιμες.

Που να πάτε

Το πιο σημαντικό κομμάτι στην επιλογή του προορισμού είναι να αποφασίσετε τι ζητάτε και οι δυο από αυτό το ταξίδι. Οι χαλαρές στιγμές σε μια παραλία για δυο εβδομάδες μπορεί για κάποιον να είναι ο παράδεισος, ενώ ο άλλος μπορεί να χρειάζεται ενέσεις αδρεναλίνης και περιπέτεια για να διασκεδάσει. Συζητείστε για το τι θέλει ο καθένας και βρείτε έναν προορισμό που θα ικανοποιήσει τα ενδιαφέροντα και των δυο.

Πότε να πάτε

Μόλις επιλέξετε τον προορισμό, το επόμενο βήμα είναι να βεβαιωθείτε ότι θα πάτε την σωστή στιγμή του έτους. Οι νεόνυμφοι που θέλουν να χαρούν διακοπές σε παραλία καλό θα ήταν να επιλέξουν εποχή που οι θερμοκρασίες θα είναι κατάλληλες. Το ίδιο ισχύει και για όσους αγαπούν το χειμερινό σκι. Αν η ημερομηνία του γάμου σας και οι καιρικές συνθήκες του προορισμού που επιλέξατε δεν ταιριάζουν, μην απελπιστείτε. Υπάρχουν σίγουρα πολλά άλλα πιθανά μέρη που θα μπορούσαν να σας προσφέρουν μια παρόμοια εμπειρία. Μιλώντας με έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο θα μπορέσετε να βρείτε μερικές συναρπαστικές νέες δυνατότητες για εσάς.

Κόστος

Για κάθε προορισμό υπάρχουν πολλές επιλογές που ταιριάζουν σε κάθε προϋπολογισμό, από πολυτελή ξενοδοχεία μέχρι value for money. Αν δεν μπορείτε να ξοδέψετε πολλά, αλλά θέλετε να πάρετε μια γεύση πολυτέλειας , σκεφτείτε σοβαρά τη μείωση των ημερών του ταξιδιού και τη διαμονή σε ένα φανταστικό μέρος. Εναλλακτικά μετατρέψτε την παραδοσιακή λίστα γάμου σε λογαριασμό τραπέζης και απολαύστε το ταξίδι των ονείρων σας. Μην παραλείψετε να αναφέρετε στο ξενοδοχείο που θα μείνετε ότι είστε νεόνυμφοι, καθώς είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σας περιμενουν ευχάριστες εκπλήξεις, όπως δωρεάν δείπνο ή θεραπεία για δύο σε spa.