Ξενοδοχείο Game of Thrones από πάγο στη Φινλανδία

Ξενοδοχείο Game of Thrones από πάγο στη Φινλανδία

Είναι ανοιχτό μόνο κατά τη διάρκεια του χειμώνα

Αν αγαπάτε το χιόνι και το Game of Thrones τότε σας έχουμε βρει έναν ονειρικό χειμερινό προορισμό.

Τα ξενοδοχεία Lapland έχουν συνεργαστεί με την HBO για να δημιουργήσουν μια πραγματικά μοναδική εμπειρία Game of Thrones - με ένα ξενοδοχείο εξ ολοκλήρου από πάγο.

Το SnowVillage της Λαπωνίας, βρίσκεται στη Φινλανδία, και μόλις αποκάλυψε το θεματικό εσωτερικό του που έχει ενσωματωθεί στο ξενοδοχείο τους για τη σεζόν 2018.

Το ξενοδοχείο είναι 18.000 τετραγωνικών μέτρων και κατασκευάστηκε με πάνω από 44 εκατομμύρια κιλά χιονιού και 771.000 κιλά πάγου.

Είναι ανοιχτό μόνο κατά τη διάρκεια του χειμώνα, γιατί όπως καταλαβαίνετε το χιόνι και ο πάγος λιώνουν όταν έρχεται η άνοιξη.

Μέσα στο ξενοδοχείο θα βρείτε πολλά χαρακτηριστικά του Game of Thrones, όπως το Hall of Faces, τα γιγάντια γλυπτά του παγωμένου δράκου αλλά και τον Σιδερένιο Θρόνο, φτιαγμένο από πάγο.

Ωστόσο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε κατάλληλα εξοπλισμένοι όταν το επισκεφθείτε, καθώς δεν υπάρχει εσωτερική θέρμανση - αλλιώς δεν θα υπήρχε καν το ξενοδοχείο.

Ακόμη κι αν δεν είστε λάτρης του Game of Thrones, το συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχει κι άλλα δωμάτια, ένα εστιατόριο φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από πάγο και αποτελεί το ιδανικό μέρος για να παρακολουθήσετε το Βόρειο Σέλας, να δείτε ταράνδους και να πάτε σε σαφάρι με χάσκι.

Το SnowVillage είναι ανοιχτή μέχρι τις 8 Απριλίου 2018 και η ενοικίαση των δωματίων ξεκινά από τις 261 λίρες τη βραδιά.