Ετοιμάστε βαλίτσες για Γιάννενα και Βόλο!

Χριστουγεννιάτικες αποδράσεις στο Βόλο και το Πήλιο, τα Ιωάννινα και τα Ζαγοροχώρια! Οι δυο πανέμορφες πόλεις, που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από διασημότερα συμπλέγματα παραδοσιακών χωριών της Ελλάδας, σας περιμένουν και φέτος για τις εορταστικές σας διακοπές!

Το news.gr με τη συνεργασία της trivago.gr, σας προτείνουν να περάσετε αξέχαστες στιγμές, μένοντας σε ξενοδοχεία των δύο πόλεων, με κόστος έως € 65 τη βραδιά. Ανακαλύψτε τις πόλεις και χρησιμοποιήστε της ως ορμητήρια για τις εκδρομές σας στη γύρω περιοχή!

Τα ξενοδοχεία που προτείνονται έχουν επιλεγεί με κριτήρια την τιμή και τη αξιολόγηση των πελατών τους και είναι διαθέσιμα στο site της Trivago.

Η Trivago είναι μια online μηχανή που συγκρίνει τιμές ξενοδοχείων από περισσότερα από 100 διαφορετικά sites κρατήσεων για 600.000 ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. Επιπλέον προσφέρει 34 εκατομμύρια αναφορές για ξενοδοχεία σε συνδυασμό με 14 εκατομμύρια φωτογραφίες. Οι μεγαλύτερες πλατφόρμες online κρατήσεων όπως η booking.com και η expedia.com δίνουν τα στοιχεία τους προς σύγκριση στην Trivago.

Δείτε: Τα ξενοδοχεία των Ιωαννίνων που κοστίζουν μέχρι € 65 τη βραδιά για την περίοδο των εορτών

Δείτε: Τα ξενοδοχεία του Βόλου που κοστίζουν μέχρι € 65 τη βραδιά για την περίοδο των εορτών