Ξανθή άμμος και κρυστάλλινα νερά στον ειδυλλιακό Άγιο Παύλο

Ξανθή άμμος και κρυστάλλινα νερά στον ειδυλλιακό Άγιο Παύλο

Δείτε τις φωτογραφίες

Σε απόσταση περίπου 60 χιλιομέτρων από την πόλη του Ρεθύμνου, ο οικισμός και η παραλία του Αγίου Παύλου διαθέτει υπέροχες παραλίες που αναμφίβολα κερδίζουν τις εντυπώσεις όσων τις επισκέπτονται.

Για να φτάσει κανείς στην ακτή θα περάσει τους μεγάλους αμμόλοφους, που κάνουν το τοπίο ακόμα πιο εντυπωσιακό και ξεχωριστό. Πεντακάθαρα νερά, υπέροχος βυθός που προσκαλεί σε εξερεύνηση αλλά και θαλασσοσπηλιές συνθέτουν το ειδυλλιακό σκηνικό. Η απάνεμη παραλία είναι ιδανική για χαλάρωση και βουτιές αλλά και για να απολαύσει κανείς τις σαγηνευτικές εικόνες του ηλιοβασιλέματος.

Μεγάλα βράχια χωρίζουν την παραλία με τους αμμόλοφους από τη διπλανή οργανωμένη ακτή ενώ στα ανατολικά υπάρχουν πολλές μικρές παραλίες με βότσαλα και πέτρες.

Ο Άγιος Παύλος βρίσκεται στην άκρη του Ακρωτηρίου Μέλισσα και η παράξενη ομορφιά του είναι συναρπαστική. Όλη η περιοχή επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες, όπως τους εντυπωσιακούς βράχους με τις πτυχώσεις στην Αποπλύστρα, δίπλα στον οικισμό του Αγίου Παύλου.