Panorama Glass Lodge, ένα μαγευτικό καλυβάκι κάτω από τα άστρα

Panorama Glass Lodge, ένα μαγευτικό καλυβάκι κάτω από τα άστρα

Με πανοραμική θέα στη θάλασσα και τον έναστρο ουρανό

Σε απόσταση μόλις μισής ώρας έξω από το Ρέικιαβικ, το Panorama Glass Lodge είναι ένα μοναδικό καταφύγιο στην Ισλανδία στο Hvalfjörður, το οποίο διαθέτει απίστευτη θέα για να απολαύσετε το Βόρειο Σέλας και το όμορφο ισλανδικό τοπίο χάρη στα μεγάλα γυάλινα παράθυρα στο υπνοδωμάτιο.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης, οι φώκιες και οι φάλαινες μπορούν να εντοπιστούν στα νερά του φιόρδ και η απομόνωση της καμπίνας μακριά από τα φώτα της πόλης το καθιστά ιδανικό μέρος για να δείτε το «Aurora Borealis» (το Βόρειο Σέλας) ή να απολαύσετε τον εκπληκτικό ήλιο των μεσάνυχτων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το καταφύγιο είναι ένα από τα μόλις πέντε σπίτια κατά μήκος της ακτογραμμής, με το επόμενο πλησιέστερο 300 μ. μακριά. Υπάρχουν παντζούρια σε περίπτωση που απαιτείται επιπλέον ιδιωτικότητα, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει ένα king-size κρεβάτι, ντους και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με φούρνο, τοστιέρα, θερμοσίφωνας και ψυγείο.

Το Panorama Glass Lodge είναι πλέον ανοιχτό, με τιμές που ξεκινούν από € 342 ανά διανυκτέρευση. Ταιριάζει περισσότερο σε περιπετειώδης τύπους και είναι πιθανώς είναι η τέλεια τοποθεσία για ένα μήνα του μέλιτος ή μια ρομαντική απόδραση.