3 καταπληκτικά πράγματα που πρέπει να κάνετε στο νησί Nosy Be

3 καταπληκτικά πράγματα που πρέπει να κάνετε στο νησί Nosy Be

Είναι ο πιο ακριβός προορισμός στη Μαδαγασκάρη, και τα δωμάτια μπορούν να κοστίζουν δύο φορές περισσότερο απ΄οπουδήποτε αλλού στη χώρα

Το Nosy Be είναι ένα νησί στο βορειοδυτικό άκρο της Μαδαγασκάρης και διαθέτει κάποιες καλές παραλίες και όμορφα ξενοδοχεία, αλλά ενεργεί κυρίως ως κόμβος για να εξερευνήσετε μερικά από τα γειτονικά νησιά του.

Εδώ είναι 3 υπέροχα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Nosy Be:

Nosy Iranja

Το Nosy Iranja είναι ένα μικρός επίγειος παράδεισος που απέχει περίπου 75 λεπτά με ταχύπλοο από την κεντρική παραλία του Nosy Be. Το Nosy Iranja είναι στην πραγματικότητα 2 ξεχωριστά νησιά που γίνονται ένα καθώς τα νησιά συνδέονται με ένα ονειρικό λευκό αμμοχάλικο με εκπληκτικό γαλάζιο νερό και από τις δύο πλευρές. Μπορείτε να περπατήσετε, να κολυμπήσετε, να κάνετε ηλιοθεραπεία ή να κάνετε οτιδήποτε στην ακτή.

Nosy Komba

Το Nosy Komba είναι ένα μεγάλο νησί που δεν απέχει πολύ από μια βάρκα από το Nosy Be, ίσως περίπου 20 λεπτά από την κεντρική παραλία. Είναι ένα ωραίο νησί. Είναι πολύ πλούσιο και όμορφο για να το επισκεφθείτε. Οι παραλίες δεν είναι θεαματικές αλλά η θέα και η λιμνοθάλασσα είναι πολύ ωραία. Ωστόσο, μπορείτε να πάτε στο Nosy Komba για τα ζώα: ειδικά τους λεμούριους, τις χελώνες Aldabra και τους χαμαιλέοντες.

Nosy Tanikely

Το Nosy Tanikely είναι ένα εθνικό θαλάσσιο πάρκο στη Μαδαγασκάρη και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για ψαροντούφεκο, βουτιά, κολύμπι ή απλά χαλάρωση μετά την επίσκεψή σας στο Nosy Komba. Οι ημερήσιες εκδρομές από το Nosy Be περιλαμβάνουν πάντα το Komba και το Tanikely στο ίδιο ταξίδι - είναι μόνο 15 λεπτά με το σκάφος το ένα από το άλλο αλλά προσφέρουν πολύ διαφορετικές εμπειρίες.