Αναζητήστε ιατρικές υπηρεσίες ταξιδεύοντας

Θέλετε να βελτιώσετε την όραση σας, να κάνετε βελονισμό ή να κάνετε εγχείρηση αλλαγής φύλου; Όποια και αν είναι η ανάγκη σας, υπάρχει ένας προορισμός, που θα σας προσφέρει τις κατάλληλες ιατρικές υπηρεσίες.

Ινδία

Με το χρώμα, τον πολιτισμό και το χάος της, η Ινδία είναι μια χώρα, στην οποία θα χρειαστείτε το 100% της όρασης σας για να την ανακαλύψετε. Για το λόγο αυτό οι οφθαλμολογικές εγκαταστάσεις και οι αντίστοιχες χειρουργικές επεμβάσεις στη χώρα, έχουν την καλύτερη φήμη.

Το σύστημα Aravind eye-care, με έδρα το Μαντουράι, αλλά και τα νοσοκομεία γύρω από την Ινδία, ακολουθεί ένα αξιόλογο πρόγραμμα, που είχε αρχικά σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιήσει την τύφλωση.

Εκτός από τους αλλοδαπούς, έχει βοηθήσει πάνω από 2,4 εκατομμύρια φτωχούς Ινδούς να βελτιώσουν την όραση τους τα τελευταία 30 χρόνια. Τα νοσοκομεία, που ειδικεύονται στην όραση, μπορούν να αναλάβουν πολύπλοκες επεμβάσεις, από γλαύκωμα μέχρι καταρράκτη, ακόμη και αντικατάσταση ματιών.

Οι ασθενείς μπορούν να χαλαρώσουν σε ιδιωτικές σουίτες, που κοστίζουν μόλις 15 ευρώ την ημέρα. Οι εξειδικευμένοι γιατροί θα σας εξετάσουν, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και το σημαντικότερο, μιλούν άψογα αγγλικά.

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ

Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη

Πίσω στο 1984, η Βρετανή ποπ τραγουδίστρια Murray Head σημείωσε ότι “μια νύχτα στην Μπανγκόκ κάνει έναν σκληρό άνθρωπος ταπεινό”. Ναι, αλλά η Μπανγκόκ κάνει ένα σκληρό άνθρωπο πολλά περισσότερα από αυτό...

Καλώς ήλθατε στην Ταϊλάνδη, την μοναδική πρωτεύουσα του κόσμου, που ειδικεύεται στις αλλαγές φύλου. Αν, λοιπόν, θέλετε να βγείτε από το χειρουργείο, ως αυτός ή αυτή, αφεθείτε στα χέρια των άριστα εκπαιδευμένων χειρούργων της Μπανγκόκ, οι οποίοι θεωρούνται οι παγκόσμιοι ηγέτες στην τέχνη της αλλαγής φύλου.

Η Ταϊλάνδη είναι επίσης γνωστή για εγχειρήσεις καρδιάς, χειρουργική επέμβαση ματιών και πολλά ακόμα. Το διεθνές Νοσοκομείο Bumrungrad είναι ένας σημαντικός προορισμός για τους ασθενείς από το εξωτερικό.

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ

Πεκίνο, Κίνα

Με κάποιο τρόπο, το να κάνεις βελονισμό στην περιοχή που ανακαλύφθηκε, κάνει τον ασθενή να νιώθει καλύτερα, ειδικά όταν στην θεραπεία χρησιμοποιούνται βάλσαμα, έλαια και αλοιφές της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής.

Από το 1975, το Πεκίνο φιλοξενεί το International Acupuncture Training Centre, ένα πανεπιστήμιο για τους ξένους γιατρούς που θέλουν να εξειδικευτούν στον βελονισμό. Αν προτιμάτε να κάνετε εσείς τα τσιμπήματα, από το να τα νιώθετε, κλείστε μια θέση στο νοσοκομείο Dongzhimen.

Η Κίνα είναι επίσης πρωτοπόρος σε θεραπείες με βλαστικά κύτταρα, προσφέροντας στους ασθενείς την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέες θεραπείες που δεν έχουν ακόμη εγκριθεί στις χώρες τους.

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ

Κολομβία

Οι βόρειοαμερικανοί επισκέπτονται την Κολομβία για πολύπλοκες θεραπείες, που εκτελούνται από κατάλληλα ειδικευμένους γιατρούς σε χαμηλές τιμές.

Η Bogotá προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία των ιατρικών θεραπειών και εγχειρήσεων, που κυμαίνονται από την οδοντιατρική και τη αισθητική χειρουργική μέχρι την εγχείρηση ανοικτής καρδιάς.

Η κοινή χειρουργική επέμβαση κοστίζει το ένα πέμπτο, από ότι θα κόστιζε στις ΗΠΑ, ενώ χρησιμοποιούνται υλικά υψηλής ποιότητας και διεθνών προδιαγραφών. Πολλοί Κολομβιανοί γιατροί, μάλιστα, σπούδασαν στο εξωτερικό.

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ

Nuuk, Γροιλανδία

Φανταστείτε ότι είστε στη Γροιλανδία και μια πολική αρκούδα δαγκώνει το χέρι σας. Μην ανησυχείτε. Το νοσοκομείο Dronning Ingrids, στην νοτιοδυτική πόλη Nuuk, είναι το κύριο νοσοκομείο σε αυτή την ψυχρή περιοχή και είναι διάσημο για τις εξειδικευμένες εγχειρήσεις, που μπορεί να χρειαστούν σε ένα περιβάλλον με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, όπως η επανατοποθέτηση διαχωρισμένων άκρων.

Εδώ δεν χρειάζεται air-condition και το σύστημα θέρμανσης αποτρέπει κάθε μολυσμένο αέρα. Θα νιώσετε γρήγορα καλά, κατά την ανάρρωση σας σε αυτό το αραιοκατοικημένο νησί. Εκτός από άφθονο καθαρό αέρα, θα γευτείτε και πεντανόστιμα θαλασσινά.

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ

Τεχεράνη, Ιράν

Πώς ο Ιρανός πρόεδρος Μαχμούτ Αχμαντινετζάντ διατηρεί το άγριο βλέμμα του; Δεν υπονοούμε τίποτα, αλλά η πλαστική χειρουργική στην Τεχεράνη έχει αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια.

Οι Ιρανοί πλαστικοί χειρουργοί κάνουν λίφτινγκ, τοποθετούν εμφυτεύματα στο πηγούνι, πλέγμα στην κοιλιά και σχεδόν οτιδήποτε άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς, αλλά με λιγότερα χρήματα από αυτά που θα έδινε στη Δύση.

Για τις μουσουλμάνες, η μύτη είναι συχνά ένα από τα λίγα μέρη του σώματος που μπορεί κανείς να δει, γι ‘αυτό και οι πλαστικές μύτης είναι πολύ διαδεδομένες. Παράλληλα, και οι Ιρανοί φαίνεται να ενδιαφέρονται για την εξωτερική τους εμφάνιση.

Κούβα

Έχετε φτάσει σε ένα κομμουνιστικό νησί και οι αρχές έχουν κατασχέσει το διαβατήριο και τα χρήματά σας. Ίσως κάποιος σκεφτεί ότι έχετε σχέση με την τρομοκρατία ή απλώς μπορεί να ακολουθείτε την τυπική διαδικασία, πριν μπείτε σε μια κλινική αποτοξίνωσης. Φιλοξενώντας από απλούς ανθρώπους, μέχρι διάσημους, όπως ο Diego Maradona, οι κλινικές αποτοξίνωσης στην Κούβα προσφέρουν επαγγελματικές υπηρεσίες, αποτελεσματικότητα και πολύ λογικές τιμές.

Οι επισκέπτες εδώ ζουν σε ένα γαλήνιο περιβάλλον και με τη βοήθεια εκπαιδευμένων ψυχολόγων και γιατρών, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την ασθένεια τους. Μπορείτε να κλείσετε μια ιδιωτική σουίτα αποτοξίνωσης μέσω ενός φορέα όπως η Grupo Cubanacan.

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ

Μαλαισία

Η Μαλαισία αποτελεί ακόμα έναν κορυφαίο προορισμό για ιατρικούς ταξιδιώτες. Μέρη όπως το παραθαλάσσιο θέρετρο Penang είναι δημοφιλείς για χειρουργικές επεμβάσεις προσθετικής στήθους. Κάποια ταξιδιωτικά γραφεία, μάλιστα, διοργανώνουν τέτοιου είδους ταξίδια.

Το γεγονός ότι οι χαλαρωτικές διακοπές περιλαμβάνονται στα πλαίσια μας τέτοιας επέμβασης, ακούγεται ιδιαίτερα ελκυστικό, ειδικά αν λάβουμε υπόψη τις προειδοποιήσεις των γιατρών για αποφυγή πολύωρων ταξιδιών με αεροπλάνο, μετά από μια τέτοια επέμβαση. Στη δυναμική πρωτεύουσα, Κουάλα Λουμπούρ, πραγματοποιούνται πιο πολύπλοκες εγχειρήσεις, όπως χειρουργικές επεμβάσεις εγκεφάλου.