Kalua, η σταθερή αξία της Μυκόνου για διασκέδαση δίπλα στη θάλασσα

Μάθετε αναλυτικά το πρόγραμμα των events του και μπείτε σε mood απόλυτου καλοκαιριού

Εδώ και 36 χρόνια το Kalua έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο δυνατά –αν όχι το πιο δυνατό– brand name του ελληνικού nightlife, ταξιδεύοντας και παρουσιάζοντας τη μοναδική «εμπειρία του Kalua» και δημιουργώντας αναμνήσεις μιας ζωής, σε Αθήνα, Ελληνικό, Μαρούσι, Πόρτο Ράφτη, Κω, Πάτμο, Μύκονο και Κωνσταντινούπολη!

Τα τελευταία 14 χρόνια έχει εγκατασταθεί στο ιδανικό σημείο, την παραλία Παράγκα της Μυκόνου και έχει καθιερωθεί σαν beach bar και το απόλυτο place to be με περισσότερους από 1000 επισκέπτες καθημερινά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο! O λαμπερός ελληνικός ήλιος και το ζωηρό γαλάζιο του Αιγαίου συνθέτουν το τέλειο φυσικό περιβάλλον! Τα υπόλοιπα αφήστε τα στα έμπειρα χέρια των 75 «Kaluans» οι οποίοι βρίσκονται στη διάθεσή σας με μοναδικό σκοπό να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουν αξέχαστες στιγμές!

Μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία απολαμβάνοντας τον καλύτερο καφέ, χυμούς και smoothies σε μία από τις 330 ξαπλώστρες στην παραλία. Το 210 θέσεων εστιατόριο του Kalua σας περιμένει μόλις λίγα μέτρα πιο πάνω, ενώ μετά τις 17.00 δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσετε από το club, στο οποίο καθημερινά περισσότερα από 500 άτομα χορεύουν με την καλύτερη μουσική της Μυκόνου!

Το Kalua φημίζεται, επίσης, και για τα cocktails του και αν καθίσετε να τα μετρήσετε, θα δείτε ότι κάθε barman κάνει περισσότερα από 600 σε καθημερινή βάση! Σημειώστε ότι πίσω από τη μπάρα του θα βρείτε μια πολύ δυνατή ομάδα από bartenders, όλοι έμπειροι επαγγελματίες και οι περισσότεροι με σπουδές στο Λονδίνο.