Τις Κυριακές δίνουμε ραντεβού στο Be*

Οδηγός Θεσσαλονίκη

Ένα πολλά υποσχόμενο bar-restaurant, σε ένα από τα πιο δημοφιλή 5* ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης. Το Be*, στο The Excelsior, είναι χαλαρό, casual και σας προτρέπει να είστε ο εαυτός σας. Στεγασμένο σε ένα πανέμορφο διατηρητέο κτήριο, ανεβάζει τον πήχη της γαστρονομικής σκηνής στη Θεσσαλονίκη.

Οδηγός Θεσσαλονίκη

Ο χώρος του, ο οποίος έχει σχεδιαστεί από τους Urban Soul Project, διαθέτει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα που συνδυάζει το βιομηχανικό design με το casual αμερικάνικο στιλ ενός dinner με jazz και indie μουσικές επιλογές. Ο executive chef, Γρηγόρης Καρακασίδης, έχει σχεδιάσει το μενού με βάση αγαπημένα, λαχταριστά street food, όπως fish & chips, burger, φαλάφελ, αλλά και πιάτα της αμερικάνικης κουζίνας, όπως το mac & cheese, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Αγαπημένη μας συνήθεια, ωστόσο, στο Be το κυριακάτικο brunch του. Με έναν πλούσιο κατάλογο σε γευστικές προτάσεις που δελεάζουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό, σίγουρα θα γίνει και το δικό σας σημείο αναφοράς για τις Κυριακές σας στη Θεσσαλονίκη. Το Be* Brunch καλαθάκι (με φρεσκοψημένο ψωμί, πλατό τυριών και αλλαντικών, αυγά scrambled, λουκανικάκια κοκτέιλ, πατάτες, ψητό μπέικον, χυμό πορτοκάλι και καφέ για δύο άτομα), το Croque madame (ζεστό σάντουιτς από πίτα με σος μπεσαμέλ και τηγανιτό αυγό), τα γεμιστά pancakes (με μπέικον και τυριά), η τριλογία από mini burger (κλασικό, cheeseburger, με μπέικον), τα μακαρόνια με τυρί (τραγανό μπέικον και κρούστα γιαουρτιού στο φούρνο) και οι γλυκές προτάσεις όπως pancakes με φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα φράουλα και η βάφλα με πραλίνα, μπανάνα και μπισκότα θα κάνουν την επιλογή σας δύσκολη!

Σημειώστε, μάλιστα, ότι στο μενού υπάρχουν και healthy προτάσεις για όλους εσάς που προσέχετε ιδιαιτέρως τη διατροφή σας όπως χειροποίητη γκρανόλα με γιαούρτι και φρούτα εποχής και φρουτοσαλάτα με γιαούρτι και μέλι.

Tip: Τα βράδια μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει από έναν πλήρως ενημερωμένο κατάλογο με 30 και πλέον cocktails (signature και κλασικά με ένα ιδιαίτερο twist), σχεδιασμένα από τους bartenders του Be*. Οι λάτρεις του κρασιού θα βρείτε μια πλήρως ενημερωμένη wine list με επιλογές ως επί το πλείστον από τον ελληνικό αμπελώνα.

Info

Καθημερινά: 10.00-02.00

Μητροπόλεως 23 & Κομνηνών 11, Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310 021 010

https://www.facebook.com/bebarandkitchen

www.excelsiorhotel.gr

Οδηγός Θεσσαλονίκη