Ρομαντικό δείπνο με θέα, δίπλα στη θάλασσα

Στον όρμο του Κουμπέ, στο δυτικό τμήμα της Παλιάς Πόλης του Ρεθύμνου, θα συναντήσετε το Μαΐστρο, ένα εστιατόριο- cafe bar που διαθέτει εκπληκτική ατμόσφαιρα και βρίσκεται ακριβώς μπροστά στη θάλασσα.

Η κουζίνα του είναι μεσογειακή με ιδιαίτερη έμφαση στα θαλασσινά, ενώ διαθέτει και προτάσεις της παραδοσιακής, κρητικής. Χαλούμι σχάρας, ρολό καλαμάρι γεμιστό, γαρίδες του Μαΐστρου κ.α. πρωταγνωιστούν στις επιλογές του καταλόγου. Στα plus η ενημερωμένη λίστα κρασιών και το πέτρινο κελάρι. Κατόπιν παραγγελίας μπορείτε να δοκιμάσετε αστακομακαρονάδα, κακαβιά και ροφό με μπάμιες (σπεσιαλιτέ του Ρεθύμνου).

Διαθέτει και χώρο cafe-bar, όπου διοργανώνονται live εμφανίσεις και parties για όσους από εσάς επιλέξετε τον Μαΐστρο για τη νυχτερινή σας διασκέδαση.

Tip: Στον όρμο του Κουμπέ λειτουργούν, επίσης, οι Maistros Suites που διακρίνονται για τη ρομαντική και ταυτόχρονα μοντέρνα αισθητική τους. Το συγκρότημα διαθέτει ιδιωτική παραλία ακριβώς μπροστά από τις σουίτες και ανέσεις όπως δωρεάν wi-fi, εστιατόριο, μπαρ, ιδιωτικό πάρκινγκ, γυμναστήριο κ.α.

Info:
Καθημερινά: από τις 09.00
Από 25 ευρώ/ άτομο

Ακρωτηρίου 13, Κουμπές Ρέθυμνο
Τηλ. 28310 25492
[email protected]
www.maistros-inn.gr
www.facebook.com/pages/Maistros-Bar-Restaurant/172334266115911