Ρομαντικό Σαββατοκύριακο μέσα στο χειμώνα; Φύγαμε για Σύρο!

Τα ελληνικά νησιά είναι συνδεδεμένα στο μυαλό των περισσοτέρων επισκεπτών με τους καλοκαιρινούς μήνες: ήλιος, κρασί (ή μπύρα), θάλασσα και… το αγόρι ή κορίτσι μου, για να παραφράσουμε λίγο το γνωστό τραγούδι.

Μια απόδραση όμως στα ελληνικά νησιά το χειμώνα, μπορεί να αποδειχθεί μια ακόμη πιο γοητευτική και αναζωογονητική εμπειρία, σίγουρα πιο ξεκούραστη και άκρως αποκαλυπτική.

Τα μάτια σας θα «χορτάσουν» άλλα χρώματα, τη μύτη σας θα πλημυρίσουν ξεχωριστές μυρωδιές και το στομάχι σας θα γεμίσει με λαχταριστές λιχουδιές, που το καλοκαίρι λόγω υψηλών θερμοκρασιών συνηθίζουμε να αποφεύγουμε.

Τι θα λέγατε για μια εξόρμηση στη Σύρο;

Είναι ένα από τα ωραιότερα νησιά του Αιγαίου και αποτελεί το εμπορικό, διοικητικό και πολιτιστικό κέντρο των Κυκλάδων. Ένα «διαμάντι» του Αιγαίου που εντυπωσιάζει τους επισκέπτες της με τη μαγευτική της γοητεία, χάρη, κομψότητα, ευγένεια και τον κοσμοπολίτικο και αρχοντικό χαρακτήρα της.

Ένα νησί που χαρακτηρίζεται από ποικιλομορφία και αντιθέσεις, συνδυάζοντας αρμονικά το καθολικό και ορθόδοξο στοιχείο και συνθέτοντας ένα μοναδικό χαρακτήρα που ξεχωρίζει σε ολόκληρο το νησί.

Ένα από τα κυριότερα «ατού» της Σύρου είναι ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα, με τακτικά δρομολόγια προς το νησί από τον Πειραιά.

Ο ιδανικός προορισμός για ένα όμορφο, ρομαντικό Σαββατοκύριακο.