Κερδίστε καινούριο πρόσωπο στην Ταϊλάνδη!

Θέλετε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπο σας, αλλά δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά μια πλαστική επέμβαση;

Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης ξεκίνησε έναν πρωτοποριακό διαγωνισμό “Extreme Makeover”, προσφέροντας σε τρεις τυχερές κυρίες την ευκαιρία να κερδίσουν δωρεάν πλαστική προσώπου, μαζί το ποσό των $ 5.000 δολαρίων για πολυτελείς διακοπές.

Για να λάβετε μέρος θα χρειαστεί να στείλετε φωτογραφίες που δείχνουν το πρόσωπο σας από διάφορες οπτικές γωνίες, μαζί με ένα ιατρικό ιστορικό και γραπτή επεξήγηση του γιατί επιθυμείτε να προβείτε σε μια τέτοια αλλαγή.

Η κριτική επιτροπή, που αποτελείται από ιατρικούς εμπειρογνώμονες και χειρουργούς θα επιλέξει τις νικήτριες. Οι φιναλίστ θα ανακοινωθούν στις 7 Μαΐου.

Οι νικήτριες θα πρέπει να αφήσουν πίσω όλες τις ανασφάλειες τους, αφού η όλη διαδικασία θα μεταδίδεται σε απευθείας σύνδεση μέσω βίντεο και φωτογραφιών, από την ιστοσελίδα του Extreme Makeover.

Θα τεθούν ακόμα σε δημόσια ψηφοφορία, μέσω της οποίας εκείνη με τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο και ένα ταξιδιωτικό πακέτο για διακοπές πολυτελείας.

Σύμφωνα με τους κανόνες, ο διαγωνισμός Extreme Makeover είναι ανοικτός σε μη - Ταΐλανδές γυναίκες μεταξύ 25 και 45 ετών, οι οποίες θα είναι σε θέση να μείνουν στην Ταϊλάνδη για ένα μήνα.

Το επίσημο βίντεο της διοργάνωσης παρουσιάζει τον διαγωνισμό ως “μια ευκαιρία που αλλάξει τη ζωή σας” και “θα κάνει τα όνειρα σας πραγματικότητα”. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να "ένα κλικ και να παραμείνετε για πάντα νέες”.

Οι φιναλίστ παραχωρούν στους διοργανωτές το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τα ονόματά τους, εικόνες και βίντεο πριν και μετά τη χειρουργική επέμβαση για την προβολή μέσω online και μη μέσα μαζικής ενημέρωσης στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά.

Η Ταϊλάνδη έχει ήδη ανεπτυγμένο ιατρικό τουρισμό

Παρόλο που διαγωνισμός ξεκίνησε για την προώθηση του ιατρικού τουρισμού στην Ταϊλάνδη, η χώρα θεωρείται ήδη ηγέτης της συγκεκριμένης βιομηχανίας.

“Η Μαλαισία, η Ταϊλάνδη και η Νότια Κορέα είναι παραδείγματα όπου η κυβερνητική υποστήριξη έχει αποδειχθεί πολύ επιτυχής στην αύξηση των επιχειρήσεων σε ετήσια βάση, ενώ σε μέρη όπως η Ινδία, όπου οι κυβερνήσεις έχουν κάνει ελάχιστα οι αριθμοί είναι πτωτικοί” αναφέρει χαρακτηριστικά η νέα έκθεση του Διεθνούς Ιατρικού Τουρισμού.

Συγκεκριμένα η Ταϊλάνδη διαθέτει 30 οργανώσεις υγειονομικής περίθαλψης, διαπιστευμένες από το, με έδρα τις ΗΠΑ, Joint Commission International, που θεωρείται ο κορυφαίος αξιολογητής της παγκόσμιας ποιότητας σε υγειονομική περίθαλψη και ασφάλεια.

Εκτιμάται ότι 920.000 έως 1,2 εκατομμύρια ιατρικοί τουρίστες επισκέφθηκαν την Ταϊλάνδη το 2013, αριθμός που αντιπροσωπεύει περίπου το 10 % της παγκόσμιας ροής ασθενών.