«Συνάντησέ με εκεί» από την Emirates

Το Emirates Skywards, το πρόγραμμα τακτικών επιβατών της Emirates, προσφέρει στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να κερδίσουν το ταξίδι της ζωής τους, για τους ίδιους και πέντε φίλους ή πέντε μέλη της οικογένειάς τους.

Το βραβείο περιλαμβάνει έξι εισιτήρια μετ’ επιστροφής σε προορισμό της επιλογής του νικητή, οπουδήποτε στο παγκόσμιο δίκτυο της Emirates, μέσω του κόμβου της στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Ένας τυχερός νικητής θα ανακοινώνεται σε εβδομαδιαία βάση για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, επισκεφθείτε τη σελίδα της Emirates στο Facebook στο σύνδεσμο www.facebook.com/emirates.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα Skywards της Emirates είναι δωρεάν, μέσω του οποίου τα μέλη απολαμβάνουν οφέλη κάθε φορά που ταξιδεύουν. Υπάρχουν τέσσερις βαθμίδες μελών, Blue, Silver, Gold και Platinum, με την τελευταία να έχει προστεθεί πρόσφατα για την ανταμοιβή των πλέον συχνών πελατών.

Τα προνόμια που απολαμβάνουν τα μέλη του προγράμματος Skywards περιλαμβάνουν ταξιδιωτικές και lifestyle εμπειρίες, προτεραιότητα στο check-in, πρόσβαση στα σαλόνια επιβατών, μεγαλύτερο όριο αποσκευών και επιπλέον μίλια, ανάλογα με τη βαθμίδα στην οποία ανήκει το κάθε μέλος.