Νέοι καλοκαιρινοί προορισμοί για την Lufthansa

Πέντε καινούριους προορισμούς διακοπών θα συμπεριλαμβάνει το νέο θερινό πρόγραμμα της Lufthansa.

Συγκεκριμένα πτήσεις θα εκτελούνται από και προς: Μαχόν (Mahón), Χερέθ ντε λα Φροντέρα (Jerez de la Frontera), Κάρντιφ, Γλασκόβη και Βάρνα. Όσον αφορά τα υπερατλαντικά δρομολόγια, η αεροπορική εταιρεία εγκαινιάζει μια νέα πτήση από το Μόναχο προς το Βανκούβερ στις Δυτικές ακτές του Καναδά, πλέον της υφιστάμενης πτήσης από τη Φρανκφούρτη. Επίσης, από τον Ιούλιο, οι επιβάτες στην Ευρώπη θα μπορούν να κάνουν κράτηση και να γνωρίσουν το νέο προϊόν και τις ειδικές τιμές της Germanwings, που σταδιακά θα αναλάβει όλα τα point-to-point δρομολόγια της Lufthansa, εκτός όσων πραγματοποιούνται μέσω των κόμβων της εταιρίας στη Φρανκφούρτη και το Μόναχο.

Επιπλέον, η Lufthansa αυξάνει από δύο σε τρία τα καθημερινά δρομολόγιά της από Φρανκφούρτη και Μόναχο προς Αθήνα, (21 πτήσεις την εβδομάδα από/προς Φρακφούρτη και 21 πτήσεις την εβδομάδα από/προς Μόναχο). Στο θερινό πρόγραμμα δρομολόγίων, οι πελάτες της Lufthansa θα μπορούν να επιλέξουν από 218 προορισμούς της εταιρίας προς 82 χώρες (περσινή χρονιά: 216 προορισμοί σε 83 χώρες). Το θερινό πρόγραμμα θα ισχύσει από την Κυριακή 31 Μαρτίου έως το Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013.

Οι προορισμοί

• Ένα νέο δρομολόγιο έχει προγραμματιστεί για τη Μινόρκα, το μικρό νησί των Βαλεαρίδων που γειτονεύει με τη Μαγιόρκα. Απευθείας πτήσεις από Μόναχο, Ντίσελντορφ, Αμβούργο και Βερολίνο, θα προσγειώνονται στην πρωτεύουσα του νησιού, Mahón.
• Η πόλη της Ανδαλουσίας Jerez de la Frontera, στην τουριστική περιοχή της Ισπανίας που είναι γνωστή ως «Ακτογραμμή του Ήλιου», θα εξυπηρετείται φέτος το καλοκαίρι από το Ντίσελντορφ και τη Φρανκφούρτη.
• Η πόλη Βάρνα της Βουλγαρίας, στη Μαύρη θάλασσα, είναι ένας ακόμη νέος, ηλιόλουστος προορισμός που θα εξυπηρετείται από το Ντίσελντορφ.
• Από το Ντίσελντορφ θα αναχωρούν, επίσης, πτήσεις προς δύο νέους βρετανικούς προορισμούς: το Κάρντιφ, πρωτεύουσα της Ουαλίας, είναι ιδανικό σημείο αφετηρίας για διακοπές στην ακτή ή τα Ουαλικά όρη. Η Γλασκόβη, η μεγαλύτερη πόλη της Σκοτίας, φημίζεται για την έντονη καλλιτεχνική σκηνή της, την αρχιτεκτονική και το design. Το συγκλονιστικό τοπίο των ορεινών περιοχών της Σκοτίας (Highlands), καθιστά τη Γλασκόβη έναν ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό για ταξίδια εξερεύνησης. Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται όλο το χρόνο.

Επίσπευση ανακαίνισης της Business Class

Νωρίτερα από τον αρχικό σχεδιασμό, η Lufthansa επισπεύδει την ανακαίνιση της νέας καμπίνας Business Class – την οποία ήδη διαθέτουν όλα τα πρόσφατα παραληφθέντα Boeing 747-8 και τρία Airbus A330 - σε όλα τα αεροσκάφη μεγάλων αποστάσεων του στόλου της. Η εταιρία επενδύει επιπλέον 50 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου η τροποποίηση του συνόλου των αεροσκαφών να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι το 2015.