Η Goldair Handling βοηθά στην ανάπτυξη του τουρισμού

Εκπτώσεις, υπηρεσίες προς οικογένειες και δράσεις που θα αναδεικνύουν την ελληνική φιλοξενία ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει στα 25 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια που δραστηριοποιείται η εταιρεία επίγεια εξυπηρέτησης Goldair Handling.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, επιθυμεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού. Συγκεκριμένα αποφάσισε να προσφέρει:
• Εκπτώσεις στις τιμές handling, οι οποίες θα είναι μεγαλύτερες για τις νέες συνδέσεις και ακόμα μεγαλύτερες για τις νέες πτήσεις εκτός τουριστικής περιόδου αιχμής ( Οκτώβριος– Μάιος).
• Ειδικές υπηρεσίες προς οικογένειες (με μικρά παιδιά 4-10ετών), άτομα τρίτης ηλικίας καθώς και προς επιβάτες με ειδικές ανάγκες.
• Ποικίλες μορφές υποδοχής των επιβατών κατά την άφιξη που θα αναδεικνύουν την Ελληνική φιλοξενία, τα τοπικά προϊόντα και την στροφή του τουρισμού μας προς ποιοτικότερες εκδοχές.

Η προσφορά αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους φορείς και τους επαγγελματίες που κάνουν επαφές για την προώθηση της περιοχής τους ως τουριστικού προορισμού (με αεροπορικές εταιρείες, tour operators, σε έντυπα, σε τουριστικές εκθέσεις κ.τ.λ).
Τηλέφωνο επικοινωνίας με την εταιρεία: 210 3274612