Σε Luxury Collection μετατρέπεται το ξενοδοχείο King George

Στις αρχές του καλοκαιριού αναμένεται να λειτουργήσει υπό τη νέα του διαχείριση το King George της Πλατείας Συντάγματος.

Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία «Λάμψα», που παραλαμβάνει το ξενοδοχείο το Φεβρουάριο, το brand της αλυσίδας Starwood που επελέγη και για το King George είναι το «Luxury Collection» και είναι το ίδιο, κάτω από το οποίο λειτουργεί και η «Μεγάλη Βρετανία», η οποία διαχειρίζεται επίσης από την ίδια εταιρεία.

Μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να επενδυθούν στο King George περίπου 1,5-2 εκατ. ευρώ, προκειμένου να γίνουν κάποιες βελτιώσεις σε χώρους και συντηρήσεις ώστε να μπορεί το ξενοδοχείο να λειτουργεί με τα διεθνή στάνταρτ της Starwood. Θα διατηρήσει την ταυτότητα του, ενώ θα γίνεται κοινή χρήση υπηρεσιών και χώρων με την γειτονική Μεγάλη Βρετάνια.

Τα στελέχη της «Λάμψα» που ανήκει στην οικογένεια του ομίλου Λασκαρίδη, δεν απέκλεισαν την πιθανότητα να ενδιαφερθεί ο όμιλος για την αγορά του συγκροτήματος του Αστέρα Βουλιαγμένης αλλά και τη μίσθωση του Μακεδονία Παλλάς της Θεσσαλονίκης.