Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη η Lufthansa

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Lufthansa βραβεύτηκε ως "Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη" κατά τη διάρκεια της τελετής των World Travel Awards, που πραγματοποιήθηκε στις 2 Αυγούστου στο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Οι κορυφαίες εταιρείες της ευρωπαϊκής τουριστικής βιομηχανίας αναδεικνύονται κατόπιν ψηφοφορίας 230.000 επαγγελματιών τουρισμού, ταξιδιών και ξενοδοχείων από όλο τον κόσμο.

Η Lufthansa επικράτησε στον τελικό της Αθήνας ανάμεσα σε έντεκα ανταγωνιστές της στην Ευρώπη. Για πρώτη φορά η Lufthansa διακρίθηκε, επίσης με την πρώτη θέση, στην κατηγορία "Κορυφαία Αίθουσα Αναμονής στην Ευρώπη" - εδώ επικράτησαν το First Class Terminal και τα lounges του αεροδρόμιου της Φρανκφούρτης.

Ο Graham E. Cooke, πρόεδρος και ιδρυτής των World Travel Awards, δήλωσε κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων: "Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, τα World Travel Awards επιβραβεύουν τις εταιρείες που διευρύνουν τα όρια της αριστείας. Σε αυτό το διάστημα η Lufthansa αποτελεί τον ηγέτη στην κατηγορία υψηλού κύρους αεροπορικών εταιρειών, κατακτώντας τον τίτλο της Κορυφαίας Αεροπορικής Εταιρείας στην Ευρώπη συνολικά επτά φορές και τώρα για τέταρτη συνεχή χρονιά. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή αναγνώριση από χιλιάδες επαγγελματίες του τουρισμού από όλο τον κόσμο, ειδικά αφού η Lufthansa επικράτησε και στην κατηγορία των καλύτερων lounges”.

O Jens Bischof, μέλος του Συμβουλίου της Lufthansa German Airlines, αρμόδιος για Sales, Product και Marketing, δήλωσε: "Για τα πληρώματα καμπίνας καθώς και για το προσωπικό εδάφους, το βραβείο αυτό αποτελεί μια πολύ σημαντική αναγνώριση του έργου τους. Η βελτίωση του προϊόντος μας, ειδικά σε ότι αφορά τις υπηρεσίες και τη φιλοξενία, αποτελεί βασικό στοιχείο του στόχου μας για αυτή τη χρονιά, κάτι που επιβραβεύτηκε με το εντυπωσιακό αυτό βραβείο. Και συνεχίζουμε! Η εισαγωγή της νέας Premium Economy Class και η ακόμα ταχύτερη μετατροπή της Business Class, σε όλα τα αεροσκάφη μακρινών αποστάσεων μέχρι το καλοκαίρι του 2015 θα μας καταστήσει πρωτοπόρους στη βιομηχανία μας. Δεν πρόκειται να επαναπαυτούμε στις δάφνες μας αλλά θα προσελκύσουμε ακόμα περισσότερους θαυμαστές για τη Lufthansa".

H διάκριση της Lufthansa από τα World Travel Awards ως "Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη" έρχεται αμέσως μετά από δύο ακόμα διακρίσεις: αυτή της "Καλύτερης Ευρωπαϊκής Αεροπορικής Εταιρείας στη Μέση Ανατολή" κατά τη διάρκεια των πρόσφατων Business Traveller Middle East Awards 2014 στο Ντουμπάι και αυτή της "Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας της Δυτικής Ευρώπης" και της "Καλύτερης Υπερατλαντικής Αεροπορικής Εταιρείας" από τα World Airline Awards του Λονδίνου νωρίτερα φέτος το καλοκαίρι.

Αλλά και η SWISS τιμήθηκε στην Αθήνα με τη διάκριση «Κορυφαία Business Class Ευρωπαϊκής Αεροπορικής Εταιρείας».

Το βραβείο για τη Lufthansa παρέλαβαν από τον Graham E. Cooke, Πρόεδρο και Ιδρυτή των World Travel Awards (στα δεξιά της φωτογραφίας), ο κ. Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδος και η κα Ελένη Νικολή, Γενική Διευθύντρια Οικονομικών και Προσωπικού Ελλάδας και Κύπρου.