Η Gulf Air επιστρέφει στην Αθήνα

Η Gulf Air, ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν, ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει και πάλι τις πτήσεις της προς την ελληνική πρωτεύουσα, την Αθήνα, με 4 εβδομαδιαίες πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, που θα ξεκινήσουν από τις 16 Ιουνίου.

Η απόφαση της Gulf Air να επαναφέρει τις πτήσεις προς Αθήνα ενισχύει τη στρατηγική της εταιρείας για την ενίσχυση του δικτύου της με βασικούς παγκόσμιους προορισμούς, καθώς και τη στρατηγική των επιχειρήσεων και των τουριστικών δεσμών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Gulf Air, κ. Maher Salman Al Musallam σχολίασε: "Βλέπουμε μοναδικές επιχειρηματικές και τουριστικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, παράλληλα με τα θετικά σημάδια της οικονομικής ανάκαμψης της χώρας. Ως εκ τούτου και στο πλαίσιο της πρόσφατης επέκτασης του δικτύου της Gulf Air σε σημαντικούς προορισμούς, όπως το Διεθνές αεροδρόμιο Al Maktoum, στο Dubai World Central ( DWC ) και το Thiruvananthapuram στην Ινδία, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την επιστροφή των υπηρεσιών μας στην Αθήνα."

“Οι πτήσεις της Gulf Air ανάμεσα στην Αθήνα και το Μπαχρέιν προσφέρει στους επιβάτες περισσότερες επιλογές και ανταποκρίσεις μέσω Μπαχρέιν, απηχώντας τη στρατηγική της εταιρείας ως έναν από τους μεγαλύτερους αερομεταφορείς δικτύου της Μέσης Ανατολής. Οι πτήσεις προς Αθήνα θα εξυπηρετήσουν τους κατοίκους του Μπαχρέιν και της ευρύτερης περιοχής, καθώς η ελληνική πρωτεύουσα είναι δημοφιλής τόσο στους επιχειρηματίες, όσο και τους ταξιδιώτες αναψυχής. Περιμένουμε ότι η Αθήνα θα είναι μια επιτυχημένη προσθήκη στο δίκτυό μας και προσβλέπουμε στη συνέχιση των ισχυρών δεσμών μας με την ελληνική πρωτεύουσα."

Οι τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις της Gulf Air θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος Airbus A320 - ER σε δύο κατηγορίες θέσεων, το οποίο διαθέτει 14 Falcon Gold Class θέσεις και 96 θέσεις Economy Class.

Το A320 - ER είναι το μόνο αεροσκάφος του είδους του στον κόσμο, που διαθέτει καθίσματα, που μετατρέπονται σε κρεβάτι και είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την εν πτήσει ψυχαγωγία.

Οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κράτηση εισιτηρίων online στο www.gulfair.com.