Ένα πλωτό ξενοδοχείο από το μέλλον

Ένα πολύ εντυπωσιακό πλωτό ξενοδοχείο, με διαμερίσματα-καταμαράν θα προσφέρει στους επισκέπτες του την τέλεια ευκαιρία για πραγματικά δωμάτια με… απεριόριστη θέα στο νερό. 

Το σχέδιο ανέπτυξε η εταιρεία Salt & Waterdesignstudio, με σκοπό την προώθηση του τουρισμού σε εσωτερικά ύδατα ΚΑΙ απέσπασε πρόσφατα το βραβείο Millennium Yacht Design Award, σε διεθνή διαγωνισμό για σχεδιαστές γιοτ.

- Μια κεντρική μονάδα θα αποτελεί το χώρο του λόμπι, όπου θα γίνεται το checkin των επισκεπτών και η οποία θα συνδέεται με τις υπόλοιπες πλωτές μονάδες-καταμαράν μέσω ενός φορητού μονοπατιού.

- Η κεντρική μονάδα θα διαθέτει εκτός από το χώρο της υποδοχής, ένα εστιατόριο, μια αίθουσα εκδηλώσεων, μια καφετέρια και τα γραφεία του προσωπικού.

- Κάθε διαμέρισμα διαθέτει ένα καινοτόμο σχεδιασμό-καταμαράν, ο οποίος επιτρέπει το διαχωρισμό του από την αποβάθρα και την επιλογή της ιδανικής τοποθεσίας σύμφωνα με τις προτιμήσεις των ενοίκων του.

- Κάθε διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει από 2 έως 4 άτομα.

Οι σχεδιαστές πιστεύουν ότι το πλωτό ξενοδοχείο θα παρέχει την τέλεια λύση για τον τουρισμό, χωρίς καμία παραβίαση της φυσικής αρμονίας του περιβάλλοντος χώρου.