Παιδικά γεύματα γεμάτα υγεία μέσα στο ξενοδοχείο!

Πόσο εύκολο είναι να διατηρήσετε και να εμπλουτίσετε τις σωστές διατροφικές συνήθειες των παιδιών σας κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού;

Η αλυσίδα ξενοδοχείων JW Marriott Hotels & Resorts σας έχει τη λύση! Ένα διαδραστικό και κυρίως υγιεινό παιδικό μενού σας περιμένει από αυτή την άνοιξη διαθέτοντας αγαπημένα φαγητά των παιδιών με μια υγιεινή πινελιά δίνοντας τους τη δυνατότητα να κάνουν τους δικούς τους συνδυασμούς χωρίς το άγχος των γονιών τους.

Διαθέσιμο για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, το JW Παιδικό Μενού χωρίζεται σε τρία τμήματα «Kids Nosh», «Big Kids», και «Αυτό, εκείνο και το άλλο» με μια ποικιλία από μεγάλα και μικρά πιάτα ικανά να ικανοποιήσουν ακόμα και τους μικρότερους απαιτητικούς ουρανίσκους. Η πρώτη επιλογή μενού περιλαμβάνει φρεσκοκομμένα αγγουράκια και καρότα με ένα ντιπ γιαουρτίου ή τυρί σε κύβους συνοδευόμενο από σταφύλια. Το μενού «Big Kids» απευθύνεται σε μεγαλύτερα παιδιά και διαθέτει κάποια από τα γνωστα αγαπημένα τους πιάτα, όπως κεφτέδες γαλοπούλας μαζί με μικρότερες ποσότητες από πιάτα ενηλίκων όπως ένα ψητό βιολογικό κοτόπουλο.

Η πιο διασκεδαστική όμως κατηγορία είναι η τελευταία στην οποία οι μικροί δοκιμαστές θα έχουν την ευκαρία να επιλέξουν γευστικούς συνδυασμούς με την βοήθεια των γονιών τους μέσα από μια ποικιλλία θρεπτικών τροφών. Το όλο εγχείρημα έχει ως απώτερο στόχο την διατήρηση των νέων υγιεινών διατροφικών συνηθειών και στο σπίτι. Συνοδεύεται από ένα βιβλίο δραστηριοτήτων, μέσα στο οποίο ένας χαριτωμένος σερβιτόρος προτείνει κατάλληλα τρόφιμα για το πιο σωστό γεύμα.