Pepper Hot Spot, all day στέκι με live stage και θέα στο Θερμαϊκό

Από τα hotspots στη λεωφόρο Νίκης, που σίγουρα δεν περνάνε απαρατήρητα, αφού όλο το concept είναι βασισμένο σε περασμένες δεκαετίες. Αποτελεί ένα εξαιρετικό allday στέκι για καφέ ή ποτό με αξιοζήλευτη αισθητική και υλικά όπως ξύλο, πέτρα, δέρμα, σίδερο και βινίλ να επικρατούν στο χώρο και να δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

pepper2

Αυτό, όμως, που εντυπωσιάζει τους πάντες είναι το stage με τα μουσικά όργανα και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τον επόμενο καλλιτέχνη που θα σας χαρίσει ένα απολαυστικό live. Στα βασικά χαρακτηριστικά του, επίσης, η μουσική επένδυση που κυμαίνεται ανάμεσα σε soul, jazz, indierock και britpop επιλογές.

pepper3

Διαθέτει μεγάλη γκάμα κρύων και ζεστών ροφημάτων, μείξεις φρούτων και cocktails (υπάρχει και κατάλογος με signaturecocktails). Μην χάσετε κάθε Παρασκευή 22.30-01.00 τα άκρως επιτυχημένα lives με δημοφιλείς καλλιτέχνες και τις καλύτερες μπάντες της πόλης.

pepper4

Tip: Ελάχιστοι γνωρίζουν πως στο πάντα γεμάτο κόσμο Pepper, μπορεί κανείς να… απομονωθεί ρομαντικά απολαμβάνοντας την καλύτερη θέα στον Θερμαϊκό.

pepper5pepper6pepper7

Info

Καθημερινά: από τις 09.00

Τιμές: 3,70 ευρώ (freddo cappuccino), 6,50 ευρώ (ποτό)

Λεωφόρος Νίκης 55, Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310 257781

www.facebook.com/PepperHotSpot