Πολυτελής άφιξη για όλες τις αισθήσεις στην Πορτογαλία

Πιστή στην παράδοση της δημιουργίας εξαιρετικών εμπειριών για τους επισκέπτες της σε μέρη απίστευτης ομορφιάς, η αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων Six Senses ετοιμάζεται να εγκαινιάσει το πρώτο της θέρετρο στην Ευρώπη, το Six Senses Douro Valley, στην Πορτογαλία.

Σε μια πανέμορφη περιοχή, που έχει ενταχθεί στη λίστα Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, στην κοιλάδα Douro, το νέο ξενοδοχείο αποπνέει το ρομαντισμό της αρχιτεκτονικής του 19ου αιώνα μέσα από τους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους του, που αντανακλούν παράλληλα το απαράμιλλο στιλ της Six Senses.

Η ηλιόλουστη κοιλάδα Douro, πλημμυρισμένη από εντυπωσιακά αμπέλια, διατρέχεται από τον ομώνυμο ποταμό, που διαγράφει νωχελικά την πορεία του προς τον ακτή, περνώντας από την παλαιότερη οινοπαραγωγική περιοχή του κόσμου.

Το θέρετρο καλύπτει 19 στρέμματα και θα προσφέρει 71 δωμάτια και ευρύχωρες σουίτες και βίλες με ένα, δύο και τρία υπνοδωμάτια. Γαστριμαργικές εκπλήξεις υποδέχονται τους επισκέπτες του resort στα δυο εστιατόρια, που θα προσφέρουν μενού φτιαγμένα από τα φρέσκα προϊόντα της περιοχής και τους κήπους του.

Δεν θα μπορούσε, φυσικά, να λείπει μια ενημερωμένη λίστα κρασιών, αλλά και η δυνατότητα γευσιγνωσίας και μαθημάτων στην Ακαδημία Οίνου, από κορυφαίους Πορτογάλους οινοποιούς και σομελιέ.

Διάσημη για τις εντυπωσιακές της εγκαταστάσεις spa, η Six Senses έχει δημιουργήσει και σε αυτό το ξενοδοχείο της έναν μαγευτικό χώρο 2.200 τ.μ., με δέκα δωμάτια θεραπειών, θερμαινόμενη εσωτερική και εξωτερική πισίνα, καθώς και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Τα δημοφιλή προγράμματα γιόγκα του ομίλου, έχουν επίσης, προστεθεί στο μενού των υπηρεσιών, ενώ προσφέρονται και ειδικά σχεδιασμένες αποδράσεις spa για ζευγάρια.

Το resort αναμένεται να ανοίξει την άνοιξη του 2015.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ