Ξενώνας Μοναστήρι

Ο Ξενώνας Μοναστήρι βρίσκεται στην Καλαμπάκα, στους πρόποδες των Μετεώρων και απέχει μόνο δύο λεπτά από το κέντρο της πόλης και μόλις 100 μέτρα από τον σταθμό του τρένου.

Χτισμένο από ένα μοναδικό συνδυασμό ξύλου και πέτρας με πολλά στοιχεία μοναστηριού, τα σπάνια μοναστηριακά έπιπλα, τα ξύλινα ταβάνια και πατώματα, οι ζωγραφισμένοι με το χέρι τοίχοι και τα μοναδικά τζάκια θα δικαιώσουν την επιλογή του ταξιδιώτη για μια απόδραση χαλάρωσης στα Μετέωρα.

Σχόλια πελατών

«Οι ιδιοκτήτες είναι πολύ ζεστοί και φιλικοί άνθρωποι.Τα δωμάτια πεντακάθαρα, άνετα και πολυτελή. Τα πρωινά ποικίλα και χορταστικά και συμπεριλαμβάνουν αρκετές σπιτικές γεύσεις»

«Ο ιδιοκτήτης και η σύζυγος του, μας έκαναν να νοιώσουμε πραγματικά αυτο που λέμε "σαν το σπίτι μας" . Η ηρεμία που προσφέρει το ξενοδοχείο, σε συνδυασμό με το τοπίο, καθιστούν τον ξενώνα Monastiri ιδανικό τόπο χαλάρωσης»

«Καλή τοποθεσία(ωραία θέα και ησυχία). Ωραίο κτίριο με έντονα παραδοσιακά στοιχεία(ξύλο και πέτρα). Πολύ φιλική και ευγενική η συμπεριφορά της ιδιοκτήτριας. Αποτελεί μια πολύ καλή βάση ευχάριστης διαμονής για εξορμήσεις σε όλη τη γύρω περιοχή»

Info

Αξιολόγηση: 88
Τιμή: €69 (μέσος όρος τιμών για το μήνα Νοέμβριο)
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ