Salto, ανανεωμένο μενού και εορταστική διάθεση

Νέα cocktail list & party που βάζουν σε πειρασμό στο αγαπημένο spot της Θεσσαλονίκης

Γράφει η Νάντια Μασσαχού

To Salto στην Καρόλου Ντηλ, από τον Αύγουστο του 2013 που προστέθηκε στις προτάσεις διασκέδασης της Θεσσαλονίκης, κατόρθωσε να ξεχωρίσει κυρίως για την ποιότητα των υπηρεσιών του.

Πρόκειται για ένα espresso-wine bar πρόθυμο να σε φιλοξενήσει όλες τις ώρες της μέρας, από τον πρωινό σου καφέ, το lunch break ή το after office cocktail σου, έως τη βραδινή σου διάθεση για κρασί συνοδεία προσεγμένων πιάτων ή χαλαρωτικών ποτών.

Ο Αλέξανδρος Βασίλογλου, εντόπισε από την πρώτη στιγμή πως το «κλειδί της επιτυχίας» είναι η προσήλωση στην ποιότητα των υπηρεσιών και η άψογη εξυπηρέτηση του κοινού, και αυτό ακριβώς πέρασε ως φιλοσοφία στην επιχείρησή του.

Καθόλου τυχαίο βέβαια, αν σκεφτεί κανείς ότι το Clochard, εστιατόριο – σταθερή αξία της Θεσσαλονίκης, πλέον εξελίσσεται, μέσα από την συνεργασία του πατέρα του Γιώργου Βασίλογλου και της νέας γενιάς.

Επιστρέφοντας στο ανανεωμένο Salto ωστόσο, και συγκεκριμένα στα χριστουγεννιάτικα σχέδια του, βρίσκουμε μια λίστα cocktails με αρκετά κι ενδιαφέροντα new entries, guests djs ανεβαίνουν στα deck για να ντύσουν και μουσικά την διασκέδασή μας, ενώ την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς εδώ το party θα ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι έως και αργά το βράδυ.

Συντονιστείτε!

*περισσότερες πληροφορίες για τους guest djs & τα party στη σελίδα του Salto στο facebook

Πληροφορίες
Καρόλου Ντηλ 6, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310222206