Ο Ελληνοκύπριος που ταξιδεύει μόνος του πρώτη θέση πριν από κάθε επιβάτη!

Ο Ελληνοκύπριος που ταξιδεύει μόνος του πρώτη θέση πριν από κάθε επιβάτη!

Εργάζεται ως αεροπορικός αναλυτής για διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα

Φανταστείτε να επιβιβαστείτε σε ένα αεροσκάφος και να είστε ο μοναδικός επιβάτης. Και όχι μόνο αυτό, αλλά να σας υποδεχτούν στη VIP θέση με ένα ποτήρι σαμπάνια και να εισέρχεται στα ρουθούνια σας η χαρακτηριστική οσμή ενός νέου αεροσκάφους.

Καθώς το ολοκαίνουργιο αεροσκάφος σκίζει τον ουρανό, έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε κάθε κάθισμα και σουίτα, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής ανάπαυσης του πληρώματος, πριν από οποιονδήποτε άλλον.

Hello beautiful Mauritius ?? #Mauritius #Airbus #A350 #Delivery

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Macheras (@alexlhr) στις

Όταν είσαι αναλυτής αεροπορίας, όπως ο 'Αλεξ Μαχαίρας, η αποκλειστική πρόσβαση σε αυτόν τον προνομιούχο κόσμο αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς σου. Ο 20χρονος Αλεξ Μαχαίρας ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο καθώς είναι ο άνθρωπος-δοκιμαστής των νέων αεροσκαφών προτού αυτά παραδοθούν στο επιβατικό κοινό! Ο νεαρός, με καταγωγή από Ελλάδα και Κύπρο, προχωρά σε αεροπορικές αναλύσεις τηλεοπτικά δίκτυα όπως το BBC, το Sky News, το LBC και το Al Jazeera. Ένας αυτοαποκαλούμενος λάτρης των αεροπορικών πτήσεων, ο οποίος έχει πάρει ακόμη και μαθήματα αεροπλοΐας, απολαμβάνει να είναι ο πρώτος που εξερευνά τις νέες καμπίνες και τα χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας των τελευταίων αεροσκαφών που θέλουν να κατακλύσουν τη βιομηχανία.

«Τα καινούργια αεροπλάνα μυρίζουν υπέροχα! Όπως ένα νέο αυτοκίνητο, αλλά ακόμα καλύτερα!», λέει και συμπληρώνει «όλα είναι νέα, έχει πλάκα να ξαπλώνεις στην σουίτα της πρώτης θέσης, ξέροντας ότι είσαι ο πρώτος άνθρωπος που τη χρησιμοποιεί .... αυτό σου δίνει την αίσθηση της ιδιοκτησίας».

Ως αναλυτής δοκιμάζει κάθε σουίτα και κάθισμα, ενώ μοιράζεται εικόνες σε Instagram και twitter, δίνει από πρώτο χέρι συμβουλές για το πού είναι πραγματικά το καλύτερο μέρος για να καθίσετε στο συγκεκριμένο αεροσκάφος.

Η καριέρα του ξεκίνησε σχεδόν από τα 14 όταν ένας βρετανικός ραδιοφωνικός σταθμός τον προσέγγισε μετά την ανάλυση που είχε κάνει στο Twitter για την αεροπορική βιομηχανία.

Φυσικά ταξιδεύει στα πέρατα της γης, αμείβεται αδρά και κάνει φίλους από όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη. Και είναι μόλις 20 ετών...

Yalla ? #Qatar #Desert

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Macheras (@alexlhr) στις