Το «μαγικό χαλί» κρουαζιερόπλοιου θα κάνει πράξη τις επιθυμίες σας!

Το «μαγικό χαλί» κρουαζιερόπλοιου θα κάνει πράξη τις επιθυμίες σας!

Το Celebrity Edge θα κάνει την εναρκτήρια κρουαζιέρα του τον Δεκέμβριο του 2018

Σε περίπτωση που δεν είναι αρκετό να σκίζετε τις θάλασσες από την άνεση ενός κρουαζιερόπλοιου, τότε μάλλον δεν έχετε δοκιμάσει να πετάξετε με ένα μαγικό χαλί.

Το Celebrity Edge, το κρουαζιερόπλοιο που ξεκινάει φέτος την...καριέρα του στα νερά του κόσμου, θα παρουσιάσει ένα αποκλειστικό χαρακτηριστικό που θα επιτρέπει στους επισκέπτες του να... πετούν δίπλα στο πλοίο.

Το αποκαλούν «μαγικό χαλί» (Magic Carpet) και πρόκειται για μια πλατφόρμα που είναι ικανή να κινείται γύρω από το πλοίο από πάνω προς τα κάτω. Πρόκειται για το μέγεθος ενός γηπέδου τένις και μπορεί να αλλάξει τη λειτουργικότητα καθώς μετακινείται από το κατάστρωμα δύο μέχρι το κατάστρωμα 16. Όταν βρίσκεται στο κατώτατο κατάστρωμα του πλοίου, οι επισκέπτες θα χρησιμοποιούν το Magic Carpet για να επιβιβαστούν στις βάρκες του πλοίου. Στα ανώτερα επίπεδα, το χαρακτηριστικό γνώρισμα του μαγικού χαλιού είναι ότι θα φιλοξενεί πάρτι αργά το βράδυ, γεύματα και μπάρμπεκιου.

Το πλοίο έχει μήκος μεγαλύτερο από 300 μέτρα και είναι ικανό να φιλοξενήσει περισσότερους από 2.900 επιβάτες. Θα διαθέτει επίσης roof garden, εστιατόρια, σπα και πισίνα. Το Celebrity Edge θα κάνει την εναρκτήρια κρουαζιέρα του τον Δεκέμβριο του 2018 στη Καραϊβική. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κατασκευή στη Γαλλία.