Η πιλότος που ταξιδεύει ανά τον κόσμο και φωτογραφίζει από το κόκπιτ

Η πιλότος που ταξιδεύει ανά τον κόσμο και φωτογραφίζει από το κόκπιτ

Έχει πάνω από 80.000 followers και διατηρεί κανάλι στο YouTube

Δε μπορεί ο καθένας να ταξιδεύει ανά τον κόσμο όπως κάνει ένας πιλότος. Υπάρχουν όμως οι εναλλακτικές και ο οιοσδήποτε μπορεί να δει τον κόσμο μέσα από.... φωτογραφίες (γιατί όχι!), όπως αυτές που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια εντυπωσιακή πιλότος.

Η 24χρονη Lindy Mariëlle Kats, με περηφάνια ποζάρει μπροστά από την κάμερα του κινητού της σε κάθε ευκαιρία όταν βρίσκεται εντός του κόκπιτ ή σε κάποιο εξωτικό προορισμό. Με πάνω από 80.000 followers στο Instagram η ξανθιά κυβερνήτης από το Άμστερνταμ όταν δεν πιλοτάρει το Boeing 717, ανοίγει φτερά για μέρη που σχεδόν όλοι θέλουν να βρεθούν, όπως η Νέα Υόρκη, το Ντουμπάι αλλά και λιγότερο μακρινά με εμάς μέρη, όπως η Ιταλία όπου και μένει.

Σε πολλές από τις φωτογραφίες που ποστάρει, απεικονίζεται να κολυμπά σε καταγάλανα νερά και να απολαμβάνει τον ήλιο αλλά υπάρχουν και αρκετές που καταγράφει μέσα από το πιλοτήριο.

Αν και μόλις 24 ετών, έχει πάνω από 1.200 ώρες στον αέρα ενώ εκτός από το Instagram είναι και vlogger με δικό της κανάλι στο YouTube στο οποίο μοιράζεται τις εμπειρίες της ως πιλότος.

«Πάντα μου άρεσε να πετάω ως επιβάτης, αλλά πίστευα ότι θα ήταν πολύ δύσκολο και δαπανηρό το να γίνει κανείς πιλότος», δηλώνει «Έπειτα από έρευνα διαπίστωσα ότι τελικά δεν είναι αδύνατο- απαιτεί σκληρή δουλειά, διάβασμα και αφοσίωση, αλλά σίγουρα αξίζει», καταλήγει.