Η Θεσσαλονίκη ιδανικός city break προορισμός για τους Ρουμάνους

Η Θεσσαλονίκη ιδανικός city break προορισμός για τους Ρουμάνους

Δημοσιογράφοι και influencers που συμμετείχαν σε τριήμερο press trip

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγαν από τη Θεσσαλονίκη τέσσερις Ρουμάνοι δημοσιογράφοι και influencers που συμμετείχαν στο τριήμερο press trip που διοργάνωσε η υπηρεσία Εξωτερικού ΕΟΤ Ρουμανίας και στήριξε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Οι Vlad Varvari, Andreea Stravoiu, Dana Savuica και Carmen Negoita είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία με δραστηριότητες στη Θεσσαλονίκη, έναν κατ΄ εξοχήν City Break προορισμό.

Περπάτησαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ξεναγήθηκαν στα πιο σημαντικά αξιοθέατα, δοκίμασαν τις γευστικές της προκλήσεις, ψώνισαν και γνώρισαν τη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης.

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους προώθησαν την εικόνα της πόλης, πραγματοποιώντας περίπου 200 αναρτήσεις ένα κοινό σχεδόν 500.000 followers, σημειώθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

«Η προβολή και η υπενθύμιση του προορισμού στους βαλκάνιους γείτονες μας είναι δεδομένες και ενταγμένες στην στρατηγική του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και είναι αποτελεσματική», δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.