Αυτό είναι το πιο εκνευριστικό πράγμα που μπορείς να κάνεις μέσα στο αεροπλάνο

Αυτό είναι το πιο εκνευριστικό πράγμα που μπορείς να κάνεις μέσα στο αεροπλάνο

Μπορεί να προκαλέσει ένταση μεταξύ των επιβατών

Τον Φεβρουάριο του 2020, το αμερικανικό δίκτυο CNBC έδειξε ένα βίντεο με μια επιβάτισσα της American Airlines, η οποία είχε ρίξει το κάθισμά της στο αεροπλάνο, βγάζοντας από τα ρούχα του τον άνθρωπο που καθόταν πίσω της. Έτσι, εκείνος αποφάσισε να ρίξει μερικές μπουνιές στο κάθισμα κι εκείνη φυσικά το τράβηξε με την κάμερα του κινητού τους, κάνοντάς το viral.

Aν και αυτό το περιστατικό μοιάζει με σχολική «μάχη», όπως ανέφερε η Washington Post σε σχετικό της ρεπορτάζ, ολοένα και αυξάνονται τέτοιου είδους περιστατικά μέσα στην καμπίνα. Σε έρευνα του The Vacationer το 77% των ερωτηθέντων απάντησε πως το πιο εκνευριστικό πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος μέσα στο αεροπλάνο είναι το να ρίξει το κάθισμά του.

Όλο αυτό το θέμα έχει ξεκινήσει ένα ντιμπέιτ σχετικά με το αν πρέπει ή όχι να ρίχνουμε το κάθισμά μας. Κάποιοι χρήστες των social media στηρίζουν πως «προφανώς για κάτι που έχω πληρώσει δεν χρειάζεται να ζητήσω την άδεια του άλλου», ενώ υπάρχουν και αυτοί που λένε πως «όποιος ρίχνει το κάθισμά του είναι εγωιστικά τέρατα».