Ιωάννινα: Αγγίζει το sold out η πληρότητα στα καταλύματα των δημοφιλέστερων χωριών το τριήμερο 28ης Οκτωβρίου

Ιωάννινα: Αγγίζει το sold out η πληρότητα στα καταλύματα των δημοφιλέστερων χωριών το τριήμερο 28ης Οκτωβρίου

Πάπιγκο, Μονοδένδρι, Βίκος, Αρίστη, Τσεπέλοβο, οι Ασπράγγελοι, έχουν «κλείσει» στο 100%

Γεμάτος από κόσμο θα είναι ο νομός Ιωαννίνων το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, καθώς σε πολλές περιοχές έχει γίνει sold out.

Αναλυτικά στο Ζαγόρι τα δημοφιλέστερα χωριά όπως το Πάπιγκο, το Μονοδένδρι ο Βίκος, η Αρίστη, το Τσεπέλοβο, οι Ασπράγγελοι, έχουν πληρότητα 100% και μάλιστα η ενδιαφερόμενοι έκλεισαν κατάλυμα από τον Αύγουστο για να είναι σίγουροι ότι το τριήμερο θα κάνουν την ολιγοήμερη απόδραση στο νομό Ιωαννίνων.

Στα Τζουμέρκα η πληρότητα και εδώ είναι στο 100% στο Συρράκο, στους Καλαρρύτες, στα Πράμαντα. Ιδία εικόνα και στο Μέτσοβο με πληρότητα 100% ενώ και τα Γιάννινα αγγίζουν το 100%, τονίστηκε στην ΕΡΤ.

Η άγρια ομορφιά του Νομού Ιωαννίνων καθηλώνει τους επισκέπτες που επισκέπτονται την περιοχή ξανά και ξανά ανακαλύπτοντας πετρόχτιστα χωριά και απάτητα μονοπάτια μέσα στον δρυμό της Πίνδου.

Όσοι λατρεύουν την περιπέτεια των extreme spor η περιοχή χαρίζει στιγμές που η αδρεναλίνη θα χτυπήσει «κόκκινο», κάνοντας rafting, canoning και river trekking στον ποταμο Βοιδοματη και Αραχθο, και ιππασία, mountain biking και jeeping, στις μοναδικές διαδρομές μέσα στο φαράγγι.