Η άγνωστη ονειρική παραλία με τα γαλάζια νερά

Η άγνωστη ονειρική παραλία με τα γαλάζια νερά

Ένα καλά κρυμμένο μυστικό για όσους έχουν την ευκαιρία να το ανακαλύψουν

Κάποιες ελληνικές παραλίες θυμίζουν παράδεισο και κάποιον εξωτικό προορισμό του εξωτερικού. Πολλές από αυτές, μάλιστα, μπορεί να μην τις έχεις ξανακούσει στο παρελθόν. Μια από αυτές βρίσκεται στην Κεφαλονιά και πραγματικά αποτελεί αυτό που θα ήθελες για να αράξεις και να κάνεις τις βουτιές σου. Ο λόγος για την παραλία Βούτι.

Είναι μια παραλία – κόσμημα την οποία θα συναντήσεις πιθανόν τυχαία στον δρόμο από την παραλία του Μύρτου προς το Αργοστόλι. Και φυσικά θα κάνεις μια στάση να απολαύσεις τα νερά της. Η παραλία Βούτι έχει καθαρά, κρυστάλλινα νερά με κυανό χρώμα. Δεν θα σου υποσχεθούμε ότι θα βρεις ζεστά νερά, πράγμα σπάνιο για το Ιόνιο.

Υπολόγιζε ότι δε θα βρεις κόσμο άρα θα κάνεις χαλαρά το μπάνιο σου και ότι η παραλία δεν είναι οργανωμένη. Ένα καλά κρυμμένο μυστικό για όσους έχουν την ευκαιρία να το ανακαλύψουν.

Οι διακοπές στην Κεφαλονιά θα σου μείνουν σίγουρα αξέχαστες. Και οι αμμουδιές της που αποτελούν κάποιες από τις πιο όμορφες ελληνικές παραλίες είναι ένας λόγος.

Εκεί βρίσκεται η απόκοσμη παραλία Ξι με το ιδιαίτερο όνομα. Αλλά και η παραλία Μύρτος, η παραλία της Κεφαλονιάς που σε ταξιδεύει στον παράδεισο. Εκτός από τις βουτιές που θα κάνεις, αξίζει να γνωρίσεις και το άγνωστο σπήλαιο των 150 εκατομμυρίων ετών που βρίσκεται στην Ελλάδα. Στην Κεφαλονιά θα βρεις καταλύματα σε καλές τιμές και όπως τα ονειρεύεσαι, όπως αναφέρει το exploringgreece.