Μεσσηνία: Τέσσερις μαγικές παραλίες που πρέπει να επισκεφθείς

Μεσσηνία: Τέσσερις μαγικές παραλίες που πρέπει να επισκεφθείς

Γαλαζοπράσινα νερά και ειδυλλιακά τοπία

Η Μεσσηνία είναι μία από τις ηπειρωτικές περιοχές της χώρας που διαθέτουν μια ατελείωτη ακτογραμμή μοναδικής ομορφιάς παραλίες.

Περούλια

Μια πανέμορφη παραλία της Μεσσηνίας είναι τα Περούλια. Χρυσή άμμο, γαλάζια νερά και ατελείωτος χώρος για να κάτσεις όπου θες χωρίς να ενοχλείσαι και να ενοχλείς. Θα πρέπει, ωστόσο, να πούμε ότι η πρόσβαση δεν είναι τόσο εύκολη όσο είναι σε άλλες παραλίες της περιοχής.

Βοϊδοκοιλιά

Η παραλία της Βοϊδοκοιλιάς είναι πραγματικά μια συγκλονιστικής ομορφιάς παραλία, διάσημη σε όλο τον κόσμο.

Η πολυφωτογραφημένη παραλία σε σχήμα ωμέγα διαθέτει ένα μαγευτικό σκηνικό με γαλαζοπράσινα νερά που ακουμπούν και βρέχουν τη λευκή ψιλή άμμο η απλώνεται απ’ άκρη σ’ άκρη της.

Καλογριά

Είναι η πιο διάσημη, η πιο πολυσύχναστη και η πιο οργανωμένη παραλία στη Δυτική Μάνη. Αυτό που θα συναντήσεις είναι ρηχά και καταγάλανα νερά. Ωστόσο, αν σου αρέσει μόνο η ζεστή θάλασσα, τότε τα νερά θα σου φανούν αρκετά παγωμένα.

Φονέας

Δεν είναι μια παραλία ούτε μεγάλη ούτε κοσμοπολίτικη. Είναι από μόνη της, όμως, ένα αληθινό διαμάντι. Είναι μια πανέμορφη και κρυστάλλινη παραλία με βοτσαλάκια που σου χαρίσει ατελείωτες στιγμές με βουτιές και χαλάρωση. Γύρω γύρω είναι γεμάτο δέντρα και βράχια που δημιουργούν ένα ιδιαίτερο σκηνικό, οπού εκεί θα ζήσεις την εμπειρία της Μεσσηνιακής Μάνης, όπως αναφέρει το exploringgreece.