Riva Cinquanta Metri Superyacht, γιατί στα όνειρα δεν μπαίνουν περιορισμοί

Riva Cinquanta Metri Superyacht, γιατί στα όνειρα δεν μπαίνουν περιορισμοί

Το 50 μέτρων κότερο μάγεψε τη Βενετία

Φτιαγμένο από ατσάλι και αλουμίνιο, το Riva Cinquanta Metri παρουσιάστηκε με τιμή και καμάρι στη Βενετία ως η ναυαρχίδα του ναυπηγείου από την Ανκόνα, Riva.

«Το μεγαλύτερο Riva, το όνειρο του Carlo Riva που έγινε πραγματικότητα, είναι ένα σκάφος ασύγκριτης ομορφιάς», σχολίασε χαρακτηριστικά ο διευθυντής της Ferretti Group, Alberto Galassi.

Φτιαγμένο σε συνεργασία με την Officina Italiana Design, το στούντιο που ίδρυσε ο μακροχρόνιος σχεδιαστής της Riva, Mauro Micheli, η οποία επιμελήθηκε τόσο τον εξωτερικό όσο και τον εσωτερικό σχεδιασμό, το Cinquanta Metri είναι η επιτομή του στιλ και της χάρης.

Το τεσσάρων καταστρωμάτων κότερο φιλοξενεί με τη δέουσα πολυτέλεια 12 ανθρώπους σε 5 καμπίνες (και άλλα 9 άτομα προσωπικό), μεταξύ των οποίων και η master suite με το ιδιωτικό lounge. Από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, ξεχωρίζουν το εξωτερικό τζακούζι και η κουζίνα που τοποθετήθηκε εδώ στο κατώτερο επίπεδο για μεγαλύτερη λειτουργικότητα.

Το Cinquanta Metri κινείται με 12 κόμβους και έχει αυτονομία 3.000 ναυτικών μιλίων. Όταν κυκλοφορήσει στην αγορά, ο πελάτης θα έχει τη δυνατότητα μερικής εξατομίκευσης του εσωτερικού του, σε συνεργασία με τους διακοσμητές της εταιρίας.

Η Riva σκοπεύει να φτάσει τη σειρά Superyacht στα 90 μέτρα, εκσυγχρονίζοντας τα κλασικά κότερα που έφτιαχνε στις δεκαετίες του 1960 και του 1970 ο Carlo Riva…