Το μοναδικό ράντσο που πωλείται έναντι… 246 εκατ. ευρώ

Το μοναδικό ράντσο που πωλείται έναντι… 246 εκατ. ευρώ

Η τεράστια έκταση του Κολοράντο προσφέρει σπάνιες εμπειρίες για μια σειρά από λόγους

Ιδιοκτησίας του ανθρώπου που μας χάρισε το Discovery Channel, John Hendricks, το Gateway Canyons Ranches & Resort δεν είναι κάτι που συναντάς κάθε μέρα.

Κατά πρώτο, στρογγυλοκάθεται στη μέση ενός από τα πλέον εντυπωσιακά τοπία της αμερικανικής γης, μέσα σε ποτάμια, φαράγγια και καταπράσινες εκτάσεις.

Η τεραστίων διαστάσεων ιδιοκτησία στεγάζει από μια 2.000 τ.μ. κατοικία, μέχρι και ένα resort 72 δωματίων, προσφέροντας όλα όσα μπορεί να ζητήσει ο ιδιοκτήτης, ο ταξιδιώτης, ο τουρίστας, ο άνθρωπος.

Από ψάρεμα και πεζοπορία σε μέρη ανείπωτης ομορφιάς μέχρι ιππασία, σκοποβολή στη φύση, ορειβασία, βόλτες με ελικόπτερο και τόσα ακόμα. Αλλά και ξενάγηση στο παγκοσμίου φήμης μουσείο αυτοκινήτου (Gateway ColoradoAuto Museum) που έφτιαξε εδώ ο Hendricks, ώρες μελέτης στη διώροφη βιβλιοθήκη και μαγευτικές στιγμές με θέα από το θολωτό παρατηρητήριο.

Ως Gateway Canyons Resort & Spa είναι σήμερα γνωστό το ξενοδοχείο, που άρχισε να κατασκευάζεται το 2004 και προτιμάται από τους κροίσους του πλανήτη.

Το φημισμένο resort και η έκταση που το περιβάλλει με την κατοικία, τα άλλα κτίσματα και τις υποδομές πωλείται από το Sotheby's International Realty έναντι 270 εκατ. δολαρίων (246 εκατ. ευρώ)…