Το τσιμεντένιο καταφύγιο που αρθρώνεται σε πραγματική αρχιτεκτονική τέχνη

Το τσιμεντένιο καταφύγιο που αρθρώνεται σε πραγματική αρχιτεκτονική τέχνη

Καμωμένο εξολοκλήρου από προκατασκευασμένα τσιμεντένια πάνελ, το καταφύγιο αποθεώνει τη σύγχρονη μινιμαλιστική αισθητική

Φωλιασμένη σε μια πλαγιά των Απαλαχίων, υπάρχει μια ορεινή καμπίνα τελείως διαφορετική από τις άλλες. Αυτό το καταφύγιο των μόλις 15 τετραγωνικών μέτρων, «Lost Whiskey Concrete Cabin» το λένε χαρακτηριστικά, καταφέρνει να κλέψει τα βλέμματα πιο αποφασιστικά και από έπαυλη εκατομμυρίων, αποτελώντας ένα πραγματικό αρχιτεκτονικό κόσμημα.

Καμωμένο εξολοκλήρου από προκατασκευασμένα τσιμεντένια πάνελ, το καταφύγιο αποθεώνει τη σύγχρονη μινιμαλιστική αισθητική, ολοκληρώνοντάς τη με ξύλο και χάλυβα που έχουν παρθεί από άλλες κατασκευές.

Ταυτοχρόνως κλασικό και σύγχρονο, το εσωτερικό αποτελείται από ένα μόλις δωμάτιο, που αρθρώνεται γύρω από την εστία. Το θαυμαστό του πράγματος ολοκληρώνεται με τα μεγάλα ανοίγματα που δημιουργούν την ψευδαίσθηση του μεγαλύτερου χώρου, προσφέροντας απλόχερες δόσεις θέας στη μαγεία της φύσης.

Όσο για τις υπέροχες λεπτομέρειες, αυτές βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο, με το τζακούζι, τη φωτιά και την αιώρα που επιβλέπει τις εσχατιές της αμερικανικής Βιρτζίνια.