Διώροφο λεωφορείο του Λονδίνου μετατράπηκε σε… ξενοδοχείο

Διώροφο λεωφορείο του Λονδίνου μετατράπηκε σε… ξενοδοχείο

Το Bertram's Hotel είναι εμπνευσμένο από τη νουβέλα της Αγκάθα Κρίστι «Στο Ξενοδοχείο Μπέρτραμ»

Για όσους επιθυμούν να έχουν μια ρετρό γεύση της Αγγλίας, υπάρχει λύση, καθώς σε απόσταση 4 ωρών από το Λονδίνο, ένα διαμορφωμένο σε ξενοδοχείο κόκκινο διώροφο λεωφορείο περιμένει σε ένα λιβάδι, περιτριγυρισμένο από δάσος και φάρμες.

Έμπνευση για το Bertram's Hotel ήταν η νουβέλα της Αγκάθα Κρίστι «Στο Ξενοδοχείο Μπέρτραμ». Το κατακόκκινο λεωφορείο είναι στο χωριό Χάρτλαντ στο Ντέβον και ικανοποιεί τη νοσταλγία και του πλέον απαιτητικού για τη δεκαετία του 1950, αφού ακόμη και τα έπιπλα είναι από εκείνη τη δεκαετία.

Στο «ισόγειο», το lounge, ένα μικρό καθιστικό με μωβ βελούδο και ένα κοκτέιλ μπαρ. Επιτυχίες των 50's στο πικάπ -ό, τι επιλέξουν οι διαμένοντες- συνοδεύουν ένα κλασικό μαρτίνι που θα ετοιμάσουν (ή το αντίθετο). Στο βάθος, το πρώτο υπνοδωμάτιο: δύο μονά κρεβάτια και λουτρό.

Στον επάνω όροφο του λεωφορείου έχει διαμορφωθεί η κουζίνα, η τραπεζαρία, ένα καθιστικό με ρετρό τηλεόραση και ένα διπλό κρεβάτι. Αυτό το πρωτότυπο ξενοδοχείο διαθέτει και υδρομασάζ, καθώς και κεντρική θέρμανση.