Πότε έρχεται στην Ελλάδα το PlayStation4

Τελικά η χώρα μας δε θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι την επόμενη χρονιά για να υποδεχτεί τη νέα κονσόλα της Sony, κάτι που σίγουρα θα χαροποιήσει πολλούς. Θα φτάσει στην Ελλάδα τη 13η Δεκεμβρίου 2013!

"Το PlayStation4 θα διατεθεί στην ελληνική αγορά πριν την εορταστική περίοδο προσφέροντας πρωτοφανείς και έντονες εμπειρίες στους Έλληνες gamers," αναφέρει το δελτίο τύπου. "Αναμένεται να ξεπεράσει οποιαδήποτε αντίστοιχη εμπειρία ψυχαγωγίας ή οτιδήποτε είχαν έως τώρα φανταστεί οι χρήστες."

Την κονσόλα θα συνοδεύσουν συνολικά 33 νέοι τίτλοι. "Από την ημέρα λανσαρίσματος του PS4 και έως την 31η κυκλοφορήσουν σε Blu-ray Disc 15 τίτλοι των SCE Worldwide Studios (SCE WWS) και πολυάριθμα παιχνίδια συνεργαζόμενων εταιρειών ανάπτυξης και παραγωγής από ολόκληρο τον πλανήτη," συνεχίζει η ανακοίνωση. "Σε συνδυασμό με τους τίτλους που θα είναι διαθέσιμοι για ψηφιακό download συνολικά 33 παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν πριν τα τέλη της χρονιάς. Μία εκπληκτική συλλογή τίτλων βρίσκεται ήδη σε στάδιο ανάπτυξης, γεγονός που αντανακλά την ισχυρή υποστήριξη του PS4 από το σύνολο σχεδόν των εταιριών ανάπτυξης και έκδοσης, αλλά και από πολυάριθμους ανεξάρτητους παραγωγούς. Από τον Ιούνιο του 2013, οι συνεργαζόμενες εταιρείες ανάπτυξης έχουν αυξηθεί από περίπου 500 σε 620."

Πηγή: www.thegang.gr

Παρακαλούμε περιμένετε ...