Η Samsung κινείται εναντίον της LG

Η εταιρική εικόνα της Samsung φαίνεται πως έχει στιγματιστεί το τελευταίο διάστημα. Πολλοί θα μπορούσαν να ισχυριστούν κάτι τέτοιο εξαιτίας της αμφιλεγόμενης παρουσίασης του Galaxy S IV, ωστόσο η κορεατική εταιρία έχει στο μυαλό της σαν ένοχο την LG.

Οι κατηγορίες της πρώτης φαίνεται να επικεντρώνονται σε ένα θέμα που προέκυψε στον επίσης ανταγωνιστικό χώρο των οικιακών συσκευών. Η Samsung έχει καταθέσει μήνυση εναντίον της LG στη Νότιο Κορέα, που συνδέεται με διαφημίσεις που η Samsung υποστηρίζει πως είναι ψευδείς.

Το 2012, η LG δήλωνε στο κοινό πως το δικό της ψυγείο προσέφερε την υψηλότερη χωρητικότητα, αλλά σύμφωνα με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην αγωγή, αυτό το βραβείο ανήκε στη Samsung.

Η συγκεκριμένη κίνηση από πλευράς Samsung μπορεί να θεωρηθεί ως απάντηση στη μήνυση που είχε καταθέσει πέρυσι η LG, για τα διαφημιστικά βίντεο του κορεατικού κολοσσού στο YouTube.

Πρόκειται για μία διαμάχη στην οποία διακυβεύονται 45 εκατομμύρια δολάρια, με τη Samsung να έχει ανοίξει πλέον πολλά δικαστικά μέτωπα.