Η Microsoft επαναφέρει το ραδιόφωνο στα Windows Phone 8

Η Microsoft ετοιμάζει μία νέα αναβάθμιση για τα Windows Phone 8, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στις τεχνολογικές ιστοσελίδες και τα φόρουμ. Οι διαρροές κάνουν λόγο για σκέψεις της Microsoft να επαναφέρει τη λειτουργία του ραδιοφώνου στις συσκευές που διαθέτουν τον αντίστοιχο δέκτη. 
 
Η γνωστή εταιρία είχε χρησιμοποιήσει φραγμούς μέσω του λογισμικού της για τις συσκευές που βασίζονται στο WP8, παρά το γεγονός πως σε αυτές με Windows Phone 7 η λειτουργία ήταν διαθέσιμη. 
 
Έτσι λοιπόν μέσω μίας ανανέωσης (General Distribution Release) θα επαναφέρει τη συγκεκριμένη λειτουργία για όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων και των Nokia Lumia 920 και Lumia 820. 
 
Αναβάθμιση για τα Lumia 920 και 820 ετοιμάζει και η Nokia. Στην αναβάθμιση αυτή θα προστεθεί η δυνατότητα ξεκλειδώματος της συσκευής με διπλό πάτημα από το χρήστη, ενώ αναμένεται να εισάγει και λειτουργίες όπως το “Flip to Silence”, που απενεργοποιεί τον ήχο όταν η συσκευή βρεθεί ανάποδα πάνω σε ένα τραπέζι. 
 
Τέλος, θα προσθέσει επιπλέον επιλογές για την επεξεργασία του περιβάλλοντος, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα παραμετροποίησης της συσκευής, αναλόγως των προτιμήσεων του εκάστοτε χρήστη.