Η Samsung συνεχίζει να μας “προκαλεί” για το Galaxy S IV

Η νέα συσκευή της Samsung, Galaxy S IV, μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα θέματα τις εταιρίας, το τελευταίο διάστημα. Με την επίσημη παρουσίαση του να απέχει μόλις μερικές μέρες, ο κορεατικός κολοσσός φροντίζει για να μη χάσουμε το ενδιαφέρον μας, παρουσιάζοντας μας ένα νέο διαφημιστικό βίντεο για την επερχόμενη εκδήλωση.

Στα πλαίσια του συνεδρίου MWC 2013, είχε γίνει γνωστή η πρόθεση της εταιρίας να διοργανώσει ένα event για την παρουσίαση τουGalaxy S IV, στις 14 Μαρτίου στην Times Square της Νέας Υόρκης.

Ήδη τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής έχουν γίνει γνωστά, όμως με εξαίρεση κάποιες παλαιότερες φήμες και φωτογραφίες, ηSamsung έχει καταφέρει να κρατήσει μυστικό το σχεδιασμό της νέας συσκευής, κρατώντας μας έτσι σε αγωνία για το διάδοχο του άκρως επιτυχημένου Galaxy S III.

Στο νέο βίντεο, παρουσιάζεται ένας πιτσιρικάς, που ονομάζεται Jeremy, σαν “αγγελιοφόρος και φύλακας" του μεγάλου μυστικού που κρύβεται μέσα σε ένα κουτί, μάλιστα υπογράφει συμβόλαιο πως δε θα αποκαλύψει ποτέ το περιεχόμενο του σε άλλους, ούτε και θα μιλήσει για αυτό, πριν τις 14 Μαρτίου.

Εμείς περιμένουμε να περάσουν αυτές οι 10 μέρες μέχρι τη μεγάλη εκδήλωση ώστε να δούμε επιτέλους τι έχει ετοιμάσει η Samsung για το 2013, τόσο σε σχεδιασμό και υλικά, όσο και σε νέες λειτουργίες που πιθανώς θα έχει εισάγει στο νέο Galaxy S IV.