Μεγάλες προβλέπονται οι πωλήσεις του Samsung Galaxy S IV

Το επόμενης γενιάς Samsung Galaxy S IV, είναι σίγουρα μία από τις πιο αναμενόμενες συσκευές για τις αρχές (τουλάχιστον) του 2013. Αυτό είναι εύκολο να το συμπεράνει κανείς και από τις διαστάσεις που έχει πάρει η επερχόμενη κυκλοφορία του στα διάφορα τεχνολογικά φόρουμ.

Μάλιστα, πολλοί από τους ειδικούς του χώρου, πιστεύουν πως θα αποτελέσει την πιο πετυχημένη συσκευή της Samsung, καταφέρνοντας μάλιστα να αποσπάσει πελάτες ακόμα και από την Apple. Ο αναλυτής της Jefferies & Company, Peter Misek δήλωσε πως οι στόχοι της εταιρίας είναι να κατασκευάσει 100 εκατομμύρια μονάδες, υπολογίζοντας πως οι πωλήσεις του Galaxy S IV θα φτάσουν σε αυτό το νούμερο.

Όλα αυτά τη στιγμή που ο βασικός ανταγωνιστής, το iPhone 6 δηλαδή, αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στην παραγωγή, αλλά και κάποιες δυσκολίες για στην κατασκευή της οθόνης. Πολλοί πιστεύουν πως η κυκλοφορία του iPhone 6 μπορεί να καθυστερήσει μέχρι και το 2014.

Ο Misek έκανε επίσης λόγο και για τις πωλήσεις του Galaxt S III, λέγοντας πως υπολογίζονται περίπου στα 60 εκατομμύρια μονάδες, νούμερο που με την σωστή στρατηγική μπορεί να ανέβει κοντά στους στόχους της Samsung για την επόμενη ναυαρχίδα της εταιρίας.