Αποκριάτικο CU Νταραβέρι, στην Αθήνα!

Μικρές ανταλλαγές φέρνουν μεγάλες αλλαγές και το CU το κάνει πράξη με μια ακόμη πρωτότυπη ιδέα. Διοργανώνει το 2ο “CU Νταραβέρι”, αυτή τη φορά με θέμα τις απόκριες και το “σύμπτωμα 45: «Πάρε-Δώσε»” εξαπλώνεται και στην Αθήνα.

Restart σε ντουλάπες, αποθήκες και πατάρια γιατί το Σάββατο 9 Μαρτίου, από τις 12 το μεσημέρι, στην οδό Αναξαγόρα 3-5, ξεκινάει μια ολόκληρη ημέρα ανταλλαγής αποκριάτικων στολών και αξεσουάρ για όλους.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να φέρουν περούκες, μουστάκια, μάσκες, κοστούμια, στολές από τα παλιά, να τις ανταλλάξουν και να αλλάξουν φτιάχνοντας έναν νέο αποκριάτικο χαρακτήρα μέχρι τις 23.00.

Ταυτόχρονα με τις αποκριάτικες τράμπες θα συμβαίνουν πολλά, όπως διαγωνισμός καλύτερης στολής, samba workshops, επαγγελματικό αποκριάτικο make up και συμβουλές styling.

Μετά τις 23.00, τo 2o CU Νταραβέρι θα απογειωθεί με ένα φοβερό party στο club stage του χώρου, με μουσικές επιλογές από αγαπημένους special guest DJs και διασκέδαση… μέχρι να πέσουν οι μάσκες!

Το πρώτο CU Νταραβέρι, έγινε στο Northpark στη Θεσσαλονίκη, όπου φίλοι του CU από τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα ακόμα και την Αθήνα αντάλλαξαν αθλητικό εξοπλισμό για skate, snowboard, surf, BMX, mountain bike, fixed gear, kite surf. Βίντεο, φωτογραφίες και λεπτομέρειες στο:http://www.vodafonecu.gr/#actionList=true&cuFilter=0&categoriesFilter=0&dateFilter=0&actionId=107

Για την παρέα του CU, μικρές ανταλλαγές φέρνουν μεγάλες αλλαγές. Φέρνουν το RESTART!