Η Microsoft αλλάζει σχεδιαστική φιλοσοφία

Ο άνθρωπος που κέντρισε το ενδιαφέρον της Microsoft το Φεβρουάριο του περασμένου έτους, Andrew Kim, είναι πλέον μέλος της γνωστής εταιρίας. Ο ίδιος είχε σχεδιάσει κάποια νέα λογότυπα, για τα προϊόντα της εταιρίας, που είχαν τραβήξει τα βλέμματα των υπευθύνων.

Ο Kim, χρησιμοποιώντας ως αρχή το λογότυπο των νέων Windows 8, που είχε παρουσιάσει η Microsoft, πριν την κυκλοφορία τους, κατάφερε να εντυπωσιάσει με την απλότητα των σχεδίων του και τελικά να αποκτήσει μία θέση στο σχεδιαστικό τμήμα της εταιρίας.

Η είδηση μας ήρθε από το blog του ίδιο του Kim, δηλώνοντας πως θα ξεκινήσει να εργάζεται στη Microsoft επίσημα, από το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους. Μάλιστα, το πρότζεκτ από το οποίο θα ξεκινήσει θα έχει να κάνει με το λογότυπο της δημοφιλούς παιχνιδοκονσόλας, Xbox.

Ο Kim δεν αποκάλυψε περισσότερα για το κομμάτι της εργασίας του, επισήμανε όμως πως τον είχαν πλησιάσει κατά καιρούς πολλές εταιρίες, όμως τελικά προτίμησε αυτήν που, όπως ο ίδιος πιστεύει ταιριάζει καλύτερα με τη φιλοσοφία του.