Συνδυαστική προσφορά Vodafone – Hellas Online

H VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει ότι από την 7η Φεβρουαρίου 2013 τροποποιούνται οι εκπτώσεις στο πάγιο της Vodafone σύνδεσης, κινητής ή Μοbile Broadband, που θα λαμβάνουν οι υφιστάμενοι συνδρομητές της συνδυαστικής προσφοράς Vodafone - hellas online αλλά και οι νέοι συνδρομητές που θα αιτούνται της συνδυαστικής προσφοράς Vodafone - hellas online.

Συγκεκριμένα, από τις 7/2/2013 οι συνδρομητές με μηνιαίο πάγιο 35¤ κι άνω θα λαμβάνουν -10% έκπτωση στο πάγιο αντί για έκπτωση -5¤, -10¤, -15¤ που επωφελούνταν με βάσει το μηνιαίο τους πάγιο (πάγιο 35¤-59¤: -5¤ έκπτωση, πάγιο 60¤-99¤: -10¤ έκπτωση, πάγιο 100¤ κι άνω: -15¤ έκπτωση).

Διευκρινίζεται ότι οι πελάτες με πάγιο χαμηλότερο από 35¤ δεν θα επηρεαστούν καθώς και ότι η έκπτωση στο πάγιο της hellas online σύνδεσης (-5¤) παραμένει αμετάβλητη για όλους τους συνδρομητές της συνδυαστικής προσφοράς, νέους και υφιστάμενους.

Δυνάμει των ανωτέρω αλλαγών, οι υφιστάμενοι συνδρομητές των αντίστοιχων προγραμμάτων, έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως εντός ενός μηνός από τη δημοσίευση της σχετικής ανακοίνωσης στον Τύπο (εξαιρείται τυχόν επιδότηση συσκευής).