Η Lenovo κάνει την είσοδο της στους υπολογιστές παιχνιδιών

Η κινεζική εταιρία κατασκευής υπολογιστών, Lenovo, παρουσίασε στην διεθνή έκθεση CES 2013, μία νέα σταθερή μονάδα, με την οποία σκοπεύει να κάνει την είσοδο της στον κόσμο των παιχνιδιών.

Πολλοί έχουν αρχίσει να πιστεύουν πως, οι παιχνιδοκοσνόλες ουσιαστικά “σκότωσαν” τα ηλεκτρονικά παιχνίδια στους υπολογιστές. Η Lenovo, όμως σίγουρα δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία, καθώς μετά από πολλά χρόνια παρουσίας της στο χώρο των υπολογιστών και με το ιστορικό της να περιλαμβάνει αποκλειστικά μετριοπαθή συστήματα, αποφάσισε να μας “προκαλέσει” με το νέο gaming PC Erazer X700, που σίγουρα δε θυμίζει σε τίποτα το παρελθόν.

Τα χαρακτηριστικά του νέου συστήματος, το κατατάσσουν άμεσο ανταγωνιστή των αντίστοιχων Alienware καθώς και της πρόσφατης πρότασης της Acer με τη σειρά Predator. Θα διαθέτει τον τελευταίας γενιάς επεξεργαστή Intel Core-i7 Extreme, μνήμη RAM έως και 32GB, σκληρό δίσκο 4TB και θα υποστηρίζει την τεχνολογία AMD CrossFireX Dual-Graphics.

Η κυκλοφορία του Erazer αναμένεται στις αρχές του καλοκαιριού και πιο συγκεκριμένα τον Ιούνιο, σε μία τιμή που σίγουρα δε θα είναι χαμηλή, αφού όποιος θελήσει να το αποκτήσει θα πρέπει να διαθέσει περίπου 1.500 δολάρια (1.150 ευρώ), αρχική τιμή.

Παρακαλούμε περιμένετε ...