Το Galaxy Note II ξεπέρασε τα 5 εκατομμύρια πωλήσεις

Από τις αρχές Νοεμβρίου η Samsung μας είχε ενημερώσει πως το νέο Galaxy Note II ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια πωλήσεις σε διάστημα 37 ημερών από την κυκλοφορία του. Πλέον, μετά από δύο μήνες κυκλοφορίας, η κορεάτικη εταιρία ανακοίνωσε πως η νέα της κινητή συσκευή ξεπέρασε τα 5 εκατομμύρια σε παγκόσμιες πωλήσεις.

Οι συνολικές πωλήσεις του νέου phablet αφορούν το σύνολο των χωρών που κυκλοφορεί η συσκευή στην Ασία, Ευρώπη, Βόρεια και Νότια Αμερική, Μέση Ανατολή και Αφρική χωρίς η Samsung να ανακοινώνει ξεχωριστά νούμερα για κάθε χώρα. Μάλιστα η διάθεση του Galaxy Note II με δύο υποδοχές για κάρτες sim στην Βόρεια Αμερική και στην Κίνα, αναμένεται να αυξήσουν και άλλο τις πωλήσεις του.

Να θυμίσουμε πως το Galaxy Note II διαθέτει super AMOLED οθόνη 5.5 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή Cortex-A9, κάμερα 8 megapixel και λειτουργικό Android 4.1.1 Jelly Bean.

Βέβαια, το εντυπωσιακό νούμερο στις πωλήσεις του Galaxy Note II, σίγουρα δεν μπορεί να συγκριθεί με τις πωλήσεις άλλων συσκευών όπως το Galaxy SIII ή το iPhone 5.

Δείχνει όμως πως τα μεγάλου μεγέθους κινητά τηλέφωνα γνωρίζουν εξαιρετική αποδοχή από το καταναλωτικό κοινό και έχουν δημιουργήσει μια νέα κατηγορία που βρίσκεται ανάμεσα στα tablets και τα smartphones, αυτή των «phablets».