Ο Gandalf και ο Bilbo Baggins διαφημίζουν τα Windows Phone 8!

Με έναν αρκετά πρωτότυπο τρόπο η Microsoft αποφάσισε να συνεχίσει την διαφημιστική της εκστρατεία για τα Windows Phone 8. Μετά από την Jessica Alba, την Gwen Stefani και τον Jay-Z, η εταιρεία σκοπεύει να επιστρατεύσει τους χαρακτήρες της ταινίας «Χόμπιτ» για την διαφήμιση των Windows Phone 8.

Όπως αποκαλύπτει η βρετανική ιστοσελίδα MarketingMagazine, η Microsoft έχει συνεργαστεί με την Eva Wunderman για την παραγωγή διαφημίσεων στις οποίες θα πρωταγωνιστούν οι Martin Freeman στον ρόλο του Bilbo Baggins, ο Sir Ian McKellen στον ρόλο του Gandalf και άλλοι χαρακτήρες από την τριλογία του Peter Jackson, το πρώτο μέρος της οποίας θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας στις 12 Δεκεμβρίου.

Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία εντείνει την διαφημιστική της εκστρατεία, η οποία έχει ως θέμα τον τρόπο που διαφορετικοί αστέρες και χαρακτήρες προσωποποιούν και χρησιμοποιούν διαφορετικά χαρακτηριστικά των συσκευών με Windows Phone 8. Σκοπεύει έτσι να μας δείξει πως οι δυνατότητες προσωποποίησης του νέου της λειτουργικού «δεν είναι για όλους, είναι για τον καθένα ξεχωριστά».

Αυτό είναι ακριβώς το νόημα που αναμένεται να αποδώσει η εταιρεία στα διαφημιστικά βίντεο της, χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά τους ήρωες της ταινίας.

Ήδη η κινηματογραφική εταιρεία Warner Bros έχει επιτρέψει την χρήση των χαρακτήρων για τον σκοπό αυτό στις ΗΠΑ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Γερμανία και στην Γαλλία, κάποιες από τις πιο δημοφιλείς αγορές για τις συσκευές που χρησιμοποιούν το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft.