Με νέα ενημέρωση λογισμικού… ξορκίζει την έκδοση 8.0.1. η Apple

Με μία νέα ενημέρωση λογισμικού, που θα αντικαταστήσει την... καταστροφική έκδοση 8.0.1., θα επιχειρήσει να διορθώσει τα προβλήματα που εξόργισαν χιλιάδες χρήστες των προϊόντων της η Apple.

Η έκδοση 8.0.1. κυκλοφόρησε το απόγευμα της Τετάρτης (ώρα Ελλάδος) και αποσύρθηκε μετά από περίπου μία ώρα, μετά από αμέτρητα αρνητικά σχόλια χρηστών στο Twitter, οι οποίοι ανέφεραν πως μετά την ενημέρωση του iOS 8 με την τελευταία έκδοση δεν μπορούσαν να συνδεθούν στο δίκτυό τους, δηλαδή δεν μπορούσαν να κάνουν ή να δεχθούν κλήσεις, ενώ και η υπηρεσία Touch ID, που αναγνωρίζει το δακτυλικό αποτύπωμα του ιδιοκτήτη, επίσης δε λειτουργούσε.

Το πρόβλημα, όπως αποδείχθηκε, αφορούσε αποκλειστικά σε χρήστες κινητών iPhone 6 και iPhone 6 Plus, για τους οποίους η Apple έδωσε στη δημοσιότητα οδηγίες για το πώς θα επαναφέρουν στο κινητό τους το iOS 8, όπως λειτουργούσε πριν την ενημέρωση 8.0.1..

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσει η έκδοση 8.0.2., που θα διορθώσει τα υπάρχοντα προβλήματα.

Αντίθετα, η Apple δεν προέβη σε καμία ανακοίνωση αναφορικά με το θέμα που προέκυψε νωρίτερα και πυροδότησε σωρεία αρνητικών σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα, με το iPhone 6 Plus που φαίνεται πως “λυγίζει” όταν του ασκηθεί πίεση, ή σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα κι αν κάποιος απλά το ξεχάσει στην τσέπη του.

Σχετικά Tags
Apple