Νέα υπηρεσία περιαγωγής Vodafone Internet Όλη-Μέρα abroad

Η εταιρεία VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει την από 8/11/2012 εμπορική διάθεση της νέας υπηρεσίας περιαγωγής Vodafone Internet Όλη-Μέρα abroad για χρήση internet από το κινητό στο εξωτερικό.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε όλους τους συνδρομητές Vodafone των οποίων το πρόγραμμά χρήσης τους δεν διαθέτει ενσωματωμένα  ΜΒ ή δεν έχουν ενεργοποιήσει κάποιο πακέτο δεδομένων και χρησιμοποιούν την  υπηρεσία Vodafone Internet Όλη-Μέρα (*) στην Ελλάδα.

Το Vodafone Internet ‘Ολη-Μέρα abroad προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης κατά την περιαγωγή στην Ευρωπαϊκή Ζώνη, του διαθέσιμου όγκου  δεδομένων που παρέχει η υπηρεσία Vodafone Internet Όλη-Μέρα, με το ίδιο όριο πολιτικής ορθής χρήσης καθώς και ενδεχόμενης αναπροσαρμογής της ταχύτητας πλοήγησης, με επιπλέον χρέωση €2/ημέρα και μόνο όταν γίνει σύνδεση στο internet.  Μετά την κατανάλωση των 10ΜΒ, ισχύουν οι χρεώσεις του Ημερήσιου πακέτου περιαγωγής δεδομένων.

Η χρήση internet κατά την περιαγωγή εκτός Ευρωπαϊκής Ζώνης χρεώνεται σύμφωνα με το Ημερήσιο πακέτο περιαγωγής δεδομένων.

Υπενθυμίζεται ότι το Ημερήσιο πακέτο περιαγωγής δεδομένων  προσφέρει €5/15ΜΒ/ 24ωρο  στην Ευρωπαϊκή Ζώνη και €15/5ΜΒ/24ωρο στον Υπόλοιπο κόσμο. Η χρέωση μετά την κατανάλωση  του ενσωματωμένου όγκου είναι €0,0097/10 ΚΒ στην Ευρωπαϊκή Ζώνη και €0,0293/10 ΚΒ στον Υπόλοιπο κόσμο.

Η Ευρωπαϊκή Ζώνη περιλαμβάνει όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και  επιπλέον Ελβετία, Ισλανδία, Λιχτενστάιν, Νορβηγία, καθώς και το δίκτυο VIP της ΠΓΔΜ.

Οι συνδρομητές που επιθυμούν να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία Vodafone Internet ‘Ολη-Μέρα abroad μπορούν  να καλέσουν το 1333, είτε να επικοινωνήσουν με την Εξυπηρέτηση Πελατών Vodafone  (13830 για ιδιώτες και 1399 για επαγγελματίες)  ή να επισκεφτούν ένα από τα καταστήματα Vodafone.

(*) Προσφέρει δυνατότητα πλοήγησης στο internet με χρέωση €1/ημέρα και πολιτική ορθής χρήσης 10ΜΒ/ημέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.vodafone.gr/roaming.

Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%.